Što odjenuti na ljetno vjenčanje? Donosimo 50 odličnih prijedloga

Što odjenuti na ljetno vjenčanje?
Donosimo 50 odličnih prijedloga

Ljetni mjeseci vraćaju nas opuštenim druženjima, ali i svim onim druženjima iza kojih se nalaze posebne prilike poput vjenčanja, godišnjica, rođendana. Bilo da ste pozvani na vjenčanje jednog od svojih najbližih prijatelja ili obiteljsko slavlje, svaka ljetna svečanost tražit će i jedan svečani dodatak garderobi.

Savršeni odgovor na potragu za svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje ili neku drugu ljetnu svečanost u vašem kalendaru donijele su ljetne kolekcije modnih kuća, ali i najnoviji elegantni modeli s potpisom pristupačnijih brendova.

Ljetne kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova donijele su raskoš novih trendova i odjevnih komada među kojima se istaknulo i nekoliko odličnih svečanih opcija. Iako će se haljine istaknuti kao apsolutni modni favorit za svečane prilike, ljetne kolekcije donose pregršt odličnih modela kombinezona, suknja i hlača u kojima ćemo pronaći savršenu alternativu za svaku svečanu prigodu.

Što odjenuti na ljetno vjenčanje?

Istovremeno elegantne, ali s dodatkom ležernosti koji im daje moderniji izgled, haljine su su uvijek dobar izbor kada tražimo outfit u kojem želimo izgledati sređeno i elegantno, ali se istovremeno osjećati ugodno.

Baš poput haljine, kombinezon je jednako elegantan i jednostavan izbor koji u jednom odjevnom komadu krije cijelu kombinaciju. Efektni look krije se i u jednostavnom kombinaciji dva odjevna komada koji stvaraju trendi ljetne komplete. Uz kombinezone i komplete, kao jedan od savršenih izbora istaknut će se i jedna od najpopularnijih svakodnevnih kombinacija, ali u svom najelegantnijem izdanju – ženstvena bluza i lagane ljetne hlače ili ljetna suknja. Baš kao i haljine, i ovi odjevni komadi za svečane prilike dolaze u pregršt različitih modela koje krasi najpoželjniji trendi detalji, boje i uzorci.

Od jednostavnosti minimalističnih modela do modela koje krasi sva raskoš ljetnih trendova, u nastavku donosimo 50 lookova iz kolekcija nekih od naših omiljenih brendova u kojima ćete pronaći savršeni look za ljetno vjenčanje i druge svečane prilike.

MONA

Sézane

Uterqüe

By Malene Birger

Mango

Foto: Instagram, By Malene Birger, Mango, MONA, Sézane, Uterqüe

Učitati još
Zatvori