Haljine od čipke za ljetne svečanosti i tulume

Haljine od čipke za ljetne
svečanosti i tulume

Topli proljetni i ljetni dani i ove godine donose sezonu tuluma, vjenčanja i drugih svečanosti koje će u našem ormaru tražiti nekoliko elegantnih opcija. Iako su proljetne i prve ljetne kolekcije istaknule pregršt različitih komada i trendova koji će odgovarati svakoj svečanosti u vašem kalendaru, jednostavna i ženstvena haljina još uvijek je onaj komad u ormaru za kojim će mnogi, bez puno dilema i razmišljanja, posegnuti u potrazi za savršenom kombinacijom. Osim neodoljivog izgleda, haljina je jedan od onih rijetkih odjevnih komada koji donosi cijelu kombinaciju i traži tek nekoliko modnih dodataka za elegantni i efektni look.

Nevjerojatnu svestranost haljine potvrdili su i proljetne i ljetne kolekcije, a među bezbroj trendi modela koji donose spoj novih silueta, boja i materijala, još jednom se istaknula romantična haljine od čipke, savršena za svaku proljetnu i ljetnu svečanost.

HALJINE OD ČIPKE ZA SVE SVEČANOSTI

Uz klasične modele u bijeloj i crnoj boji, jednostavnih krojeva i dobro poznatih u mnogim proljetnim i ljetnim garderobama, nova sezona donijela je i čipkaste novitete koji će oduševiti sve ljubitelje ženstvenog stila i romantičnih komada. Od trendi silueta stvorenih od nizova čipkastih volana do modela u jarkim bojama idealnih za sunčane ljetne dane, haljina od čipke ove je sezone razigranija i svestranija no ikad.

Osim kao izbor za svaku svečanost koju donose proljetni i ljetni mjeseci, čipkastu haljinu nosit ćemo cijele sezone. Spoj sa svevremenskim traperom ili trendi komadima inspiriranim sportom čipkastoj haljini dat će njezino ležerno, dnevno izdanje obojeno trendovima, dok će joj kombinacije s proljetnim klasicima i elegantnijim modnim detaljima poput balonera, cipela s block potpeticom i crne torbe donijeti formalniji i sređeniji izgled. Uvijek odličan dio proljetne i ljetne garderobe, u nastavku vam donosimo sva lica čipkaste haljine u najboljim high street modelima.

H&M

H&M

H&M

Sezane

Zara

Mango

Chloe

Mango

H&M

Mango

Mango

H&M

Sezane

Zara

Mango

Mango

Zara

H&M

H&M

H&M

Self Portrait

H&M

Self Portrait

Temperley London

Mango

Alexa Chung

Valentino

Zara

Sezane

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Sezane, Zara

Učitati još
Zatvori