Haljine na kopčanje nosit ćemo i ove zime – ovo su najbolji high street modeli

Haljine na kopčanje nosit ćemo i ove zime – ovo su najbolji high street modeli

Sezane

Svestrana haljina jedan je od onih moćnih modnih aduta u ormaru na kojeg uvijek možemo računati. Uz minimalno truda i drugih odjevnih komada, dobra haljina u trenu se pretvara u savršenu kombinacije u kojoj ćemo izgledati i osjećati se odlično. Osim što se ističu kao elegantan svakodnevni odabir i najpopularniji izbor kada su one posebne i svečane prilike u pitanju, svestrane haljine jedan su od najpoželjnijih modnih favorita u svakoj garderobi jer se unutar našeg ormara zadržavaju tijekom čitave godine, bez obzira u kojoj se sezoni nalazili. Zbog neodoljivog spoja elegancije i udobnosti, od omiljenih modela haljina nećemo se odvajati ni za najhladnijih dana kada ćemo ih nositi kao dio poslovnih i ležernih, ali i kao dio večernjih kombinacija za sve one party prilike kojih u blagdanskoj sezoni neće nedostajati.

HALJINE KOJE ĆEMO NOSITI CIJELE ZIME

Prve zimske kolekcije su stigle i najavile još jednu uzbudljivu modnu sezonu ispred nas. Osim povratka omiljenim klasicima i udobnim i toplim basic modelima koji će biti savršeni početak naših svakodnevnih kombinacija, zima donosi raskoš novih trendova koji će osvježiti i začiniti našu garderobu i naš zimski look. Osim novih trendova,  prve high street kolekcije za zimu istaknule su i nekoliko it modela za novu sezonu među kojima se još jednom istaknula haljina na kopčanje.

Sezane

Spoj jednostavnih linija klasične muške košulje i haljine kao najženstvenijeg komada iz ženskog ormara ideja je s kojom su se u još jednom poigrali high street brendovi u svojim zimskim modnim pričama. Zanimljiva rekonstrukcija muške košulje i novi pogled na klasičnu percepciju haljine savršeno su se nadopunili u ovom jednostavnom, ali efektnom i svestranom komadu koji ćemo nositi cijele zimske sezone.  Kao savršeni spoj klasičnog i suvremenog, jednostavnog i efektnog, haljina na kopčanje je svestrani komad koji će jednako dobro odgovoriti na izazov potrage za savršenim dnevnim i večernjim zimskim kombinacijama.

Kako će jedan od najpopularnijih modela haljina izgledati ove zime? Jednostavna silueta spojila se s raskošnim materijalima i bogatom paletom boja i uzoraka koji su naglasili elegantni karakter svestranog modela na kopčanje i donijeli mu dozu raskoši i glamura. Kao savršeni izbor za poslovni look koji će se u trenu transformirati u zavodljivi večernji outfit, u nastavku donosimo izbor najboljih high street modela jednog od najpoželjnijih komada u svakom zimskom ormaru.

Sezane

Sezane

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

Mango

Zara

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

H&M

H&M

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Asos

Oasis

French Connection

Warehouse

Warehouse

Foto: Asos, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori