Jedina jesenska kombinacija koju bismo mogle nositi baš svaki dan

Jedina jesenska kombinacija koju bismo
mogle nositi baš svaki dan

Jednostavne za kombiniranje i ugodne za nošenje, različitih dužina, boja i uzoraka, haljine su jedan od najpopularnijih odjevnih komada svake proljetne i ljetne sezone. Taj ljetni modni favorit s lakoćom se transformira iz dnevnog u večernji look zbog čega su brojne žene upravo u njemu pronašle savršenu uniformu za najtoplije ljetne dane. Iako smo se davno pozdravili sa ljetom, omiljene ljetne haljine još uvijek su važan dio našeg ormara i svakodnevnih kombinacija.

Savršeni jesenski pomak, omiljeni modeli haljina iz ljetnog ormara pronaći će u jesenskim čizmama.

Toliko jednostavna, a toliko efektna, kombinacija haljine i čizama svake se godine ističe kao jedna od outfit formula koje svi obožavamo nositi tijekom prijelaznog razdoblja i koja se s lakoćom prilagođava svakom stilu i svakoj prilici. I ove godine istaknula se kao zvijezda street style scene i kao savršeni izbor ne samo za posljednje ljetne dane, već i jesensku sezonu.

Haljina i čizme – kombinacija koju obožavamo

Od cvjetnih midi i maxi modela koje uvijek krasi boemski šarm do jednostavnih slip i košulja haljina, čizme odlično pristaju baš svakom modelu zbog čega jednostavna kombinacija haljine i čizama na kraju ljeta, ali i tijekom jesenske sezone donosi bezbroj različitih opcija.

Klasične crne gležnjače bit će siguran izbor za svaku haljinu u vašem ormaru, ali najefektniji look krije se u kombinaciji naizgled nespojivog – romantične i ženstvene haljine od čipke ili šifona onaj cool faktor pronaći će u novim trendi modelima chunky čizama, cvjetni haljine u kaubojkama dok će jednostavnost neutralnih modela začiniti životinjski uzorci koji su se već istaknuli kao jedan od najpoželjnijih trendova za novu sezonu.

Paris Street Style

Kad je riječ o kombinaciji haljine i čizama, pravila ne postoje – svaki spoj stvorit će efektan look u kojem ćete iz dnevnih obaveza lako ušetati u večernja druženja. Ako tražite nove čizme koje će sve vaše ljetne haljine transformirati u kombinacije za prijelazno razdoblje i jesenske dane, ovdje pronađite pregled high street modela iz prvih jesenskih kolekcija, a ovdje crne gležnjače u 40 modela koji su već stigli u na police omiljenih modnih trgovina.

Dozu inspiracije sa street style scene na kojoj se kombinacija haljine i čizama istaknula kao jedna od omiljenih, donosimo u nastavku.

Preporuka

Zatvori