Haljine dugih rukava su rješenje za sve jesenske modne nedoumice

Haljine dugih rukava su rješenje za sve
jesenske modne nedoumice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Kawamura Kjær (@trinekjaer_) on

Haljine su zvijezda svake sezone, jedino što se mijenja je omiljeni model. One su odgovor na svaku modnu nedoumicu i rješenje kada u jutarnjim satima nemamo pojma što odjenuti jer mogu jednako dobro funkcionirati u casual, kao i finijim, poslovnim kombinacijama. Zimi ćemo, razumljivo, posegnuti za haljinama koje su od debljih materijala i dugih rukava te ih s lakoćom postaviti kao nositelja outfita. Često će se raditi o pletenim haljinama, rebrastim pamučnim modelima, no ni lepršave haljine dugih rukava nisu isključene jer njih možemo kombinirati s debljim čarapama, pa čak i hlačama, te razmišljati van okvira kada se igramo sa svojim modnim odabirom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figtny (@figtny) on

Deblji materijali, pak, osigurat će da uz haljinu ne trebate ništa više. Gležnjače, čizme do koljena, pa čak i tenisice, guste najlonke kada su dani hladniji te dobar kaput, jedino su što za odličan dnevni look treba. I u poslovnim i opuštenim situacijama poslužit će kao rješenje koje vam treba.

Zato smo pročešljali trgovine i pronašli nove lijepe modele haljina dugih rukava koje će ove jeseni i zime olakšati sve modne dileme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carola Pojer (@viennawedekind) on

Haljine dugih rukava za jesen i zimu 2018.

Mango

Mango

Mango

Reserved

Reserved

Reserved

H&M

H&M

H&M

H&M

Elizabeth and James

Sacai

Rokh

Sonia Rykel

Mango

H&M

H&M

H&M

Isabel Marant Etoile

Marc Jacobs

Chloe

Nanuschka

Rixo London

Ganni

Sezane

Sezane

Sezane

Mango

Učitati još
Zatvori