Haljine do 150 kuna koje još uvijek možete pronaći na ljetnom sniženju

Haljine do 150 kuna koje još uvijek možete
pronaći na ljetnom sniženju

@ruerodier

Jednostavne za kombiniranje, savršene za svaku priliku i ugodne za nošenje, haljine svake sezone dolaze u bezbroj različitih izdanja među kojima će baš svatko pronaći onu savršenu za svoj ormar i stil. Ljetna sezona istaknula je bezbroj modela haljina koji donose savršeni spoj laskavih krojeva s dozom klasike i najnovijih modnih trendova koji se ističu u efektnim detaljima i kolorističkim odabirima.

Iako su se istaknule kao zvijezde ljetne garderobe i od samog početka bile jedan od najpopularnijih komada na shopping listi, odlični modeli zadržali su se na policama sve do ljetnih sniženja.

NAJBOLJE HALJINE NA LJETNOM SNIŽENJU

Sada je savršeno vrijeme da u svoju shopping košaricu dodate sve one haljine o kojima maštate od početka sezone. Od ležernih modela za godišnji odmor preko elegantnih modela za poslovni look do raskošnih haljina koje će biti savršeni izboru za svaku večernju i svečanu priliku, high street brendovi su i na ovom sniženju okupili baš sve trendi haljine koje možemo poželjeti u ljetnoj garderobi.

Od jednostavnih slip haljina preko midi modela stvorenih za svaku priliku do trendi mini haljina za večernje izlaske i prilike, u nastavku donosimo izbor najboljih haljina s high street sniženja čije cijene sada ne prelaze 150 kuna.

MANGO

ZARA

H&M

RESERVED

C&A

Foto: Instagram, C&A, H&M, Mango, Reserved, Zara

Učitati još
Zatvori