Lagane ljetne haljine s tankim naramenicama su sve što želimo nositi ovih dana

Lagane ljetne haljine s tankim naramenicama su
sve što želimo nositi ovih dana

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Sabina Socol (@sabinasocol)

Stigle su ljetne vrućine, a temperature iznad trideset stupnjeva one su koje će diktirati najpoželjnije modne trendove i odjevne komade u nadolazećim tjednima. Osim u jednostavnim odjevnim kombinacijama koje možete pronaći ovdje, savršeni odgovor na izazov vrućih ljetnih dana krije se u jednom modnom favoritu – haljini s tankim naramenicama.

Od samog početka ljetne sezone, haljina se još jednom, sasvim očekivano i na oduševljenje mnogih, nametnula kao jedan od ključnih komada unutar svake garderobe. Od jednostavnih minimalističkih modela u neutralnim bojama do trendi modela koje su ukrasile prozračne siluete i raskošna paleta boja, haljine su zavladale ljetnom sezonom. Osim kao jedan od najšarmatnijih ljetnih trendova, haljine su se istaknule i kao savršeni modni izbor u kojem ćemo sa stilom prošetati kroz najtoplije ljetne dane.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Objavu dijeli Marissa Cox (@ruerodier)

Haljina s tankima naramenicama – model stvoren za ljetne vrućine

Ljetne vrućine još jednom su nas vratile onom zlatnom modnom pravilu manje je više i nametnule haljine s najtanjim naramenicama kao jedan od najpoželjnijih komada.

U mini, midi ili maxi silueti, haljina s tankim naramenicama ove sezone dolaze u bezrboj različiti modela i u onim najprozračnijim prirodnim materijalima, omiljenim u ljetnoj sezoni. I dok će šareni uzorci i jarke boje biti odličan dnevni izbor, mala crna haljina s tankim naramenicama model je s kojim ne možete pogriješiti u odabiru outfita za tople ljetne večeri.

Trideset divnih modela za svaki ormar i svaku priliku koje donose ljetnih tjedni ispred nas, izdvojili smo u nastavku.

Zara
H&M
Sezane
H&M
H&M
Mango
Bershka
& Other Stories
& Other Stories
Sezane
Twinset
Twinset
Zara
H&M
Zara
Bershka
& Other Stories
Twinset
Mango
Massimo Dutti
Mango
& Other Stories
H&M
Mango
Massimo Dutti
Sezane
& Other Stories
H&M
Zara
Zara
Učitati još
Zatvori