Viđamo ih po cijelom gradu: Izgleda da su Golden Goose tenisice opet u fokusu
Viđamo ih po cijelom gradu: Izgleda da su Golden Goose tenisice opet u fokusu

Viđamo ih po cijelom gradu: Izgleda da su
Golden Goose tenisice opet u fokusu

Ako ste ovih dana šetali gradom i primijetili poznatu siluetu na nogama brojnih Zagrepčanki, vjerojatno možemo potvrditi jednu stvar. Golden Goose modeli opet su u fokusu. Unazad čak desetak godina bile su apsolutni hit koji su nosili svi, čak i na celebrity street style sceni. A onda je val popularnosti ugasnuo, čini se sve do sada.

Iako se mnogi nikad nisu odrekli omiljenog para, frekvencija u kojoj ih primjećujemo danas potaknula nas je da vidimo kakvi se dizajni nose ove sezone.

Golden Goose

Golden Goose je lansiran 2000. u Italiji s fokusom na izradi unikatnih tenisica nonšalantnog stila. Francesca Rinaldo i Alessandro Gallo bili su inspirirani vintage dizajnom te talijanskim umijećem izrade obuće. Dok su svi ludovali za klasičnim bijelim modelima starki, Golden Goose je izrađivao tenisice istrošenog izgleda s pregršt šljokica, boja, životinjskog printa.

Iako njihov kultni naizgled izlizani izgled nije praksa kad je o luksuznoj obući riječ, Golden Goose tenisice pripadaju high end brendu. Napravljene su od kvalitetne talijanske kože i proizvedene u Italiji, a njihova udobnost i izgled to potvrđuju. Baš zato se njihove cijene kreću od 500 do 900 eura.

Pregršt modela

Iz godine u godinu Golden Goose proširuje kolekciju otkačenim i maštovitim dizajnima, paletama boja i raznim uzorcima koji krase tenisice.

Od klasičnih niskih i visokih tenisica do sportskih modela i onih s platformom, u ponudi imaju gotovo sve. A osim izlizanog dizajna po kojem su postali poznati, u ponudi imaju i klasične modele.

Prepoznatljivi kičasti dizajn krasi njihova najpopularnija izdanja. Na tenisicama možete pronaći razne životinjske printove, šljokice, blistave detalje, kričave boje, šarene vezice i išaranu kožu. Cijela estetika vodi k maksimalizmu i raskoši koja je sve popularnija na modnoj sceni.

Šljokičasti modeli

Modeli s životinjskim printom

Kako nosimo Golden Goose tenisice?

Trendi istrošene tenisice možete nositi na bezbroj načina u raznim stilovima. S obzirom da su svoju slavu stekli u cijelom svijetu, ljudi ih danas nose na pregršt različitih kombinacija. Od ležernih outfita pa sve do formalnih i profinjenih.

Golden Goose je izgradio snažan imidž te uvjerio kupce da su tenisice klasičan i luksuzan komad koji se može kombinirati uz sve.

S obzirom na kičasti izgled, tenisice možete koristiti kao fokus kombinacije uz neutralne basic komade. U drugu ruku možete ih kombinirati s inspirativnim i unikatnim matching komadima kako bi stvorili atraktivni i raskošni look inspiriran maksimalizmom.

Nosite tenisice u kombinaciji s širokim trapericama, oversized košuljom i balonerom ili s opuštenim poslovnim hlačama i svilenim topićem za casual dan u gradu.

Za formalne prigode, nosite tenisice sa slip suknjom i lepršavom bluzom ili maxi upečatljivom haljinom.

A za moderne i suvremene kombinacije, uparite ih s animal print hlačama i basic majicom na jedno rame te pop of red torbicom.

Za sve vas koji niste spremni izdvojiti 500 eura za Golden Goose tenisice, mi smo pripremili high street dupliće koji će vam također služiti u budućim jesenskim kombinacijama.

Foto: Zara, Mango, Golden Goose, Instagram ( @eloisemumme @twoskirtstelluride @carlabelleeee )

Učitati još
Zatvori