Uskoro se vraćamo gležnjačama, a ovo je 40 najboljih modela koje već možete pronaći na high streetu

Uskoro se vraćamo gležnjačama, a ovo je 40 najboljih modela koje već možete pronaći na high streetu

Među prvim modnim novitetima za jesen 2020. koji su već stigli u modne trgovine, a koje ćemo uskoro i sami dodati u svoje garderobe i u njima zakoračiti u novu sezonu istaknule su se čizme. Nakon pogleda na prve modele čizama iz jesenskih kolekcija, danas vam donosimo pregled najboljih gležnjača s potpisom high street brendova.

Prve high street gležnjače za jesen 2020.

Kao nezaobilazni dio svakog jesenskog i zimskog ormara, onaj jedan model istovremeno praktičnih i elegantnih čizama još jednom će biti naš prvi odabir u kreiranju jesenskih i zimskih kombinacija.

Massimo Dutti

Nova sezona donijet će pregršt trendi modela koje su već najavile prve jesenske kolekcije. Kao trendi favoriti istaknule su se čizme do koljena i kaubojske čizme. Ipak, high street brendovi među prvim jesenskim modelima vratili su i onaj ultimativnih klasik i najbolji model koji možete dodati svojoj kolekciji – jednostavne, istovremeno nenametljive i cool gležnjače. S naglaskom na nove trendove, ali i omiljene klasike, high street gležnjače izgledaju bolje i efektnije no ikad, a istovremeno nose onaj svestrani karakter zbog kojeg će odlično izgledati u baš svakoj kombinaciji.

S nekim novim detaljima, u kaubojskom stilu, s istaknutnim potplatom ili u svojem najelegantnijem izdanju s povišenom potpeticom – u nastavku otkrijte odlične gležnjače za novu modnu sezonu.


Zara

Uterque

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Uterque-high-street-gležnjače-jesen-2020.-1-1080x1482.jpg


Mango


H&M


& Other Stories


Massimo Dutti


Pull & Bear


Stradivarius


Bershka

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori