7 savršenih: Glamurozni nakit
7 savršenih: Glamurozni nakit

7 savršenih: Glamurozni nakit

Moda je brza i munjevito nam šalje nove trendove. Kada se osvrnemo u posljednjih pet godina možemo primijetiti kako se dosta trendova promijenilo. Dolaskom brze mode i high street brendova, trendovi su se počeli mijenjati na tjednoj bazi što dovodi do svojevrsnog zasićenja, ali i nepotrebnog gomilanja odjevnih komada i modnih detalja. Upravo zbog toga, nikad nije bilo poželjnije uložiti u klasični i kvalitetni modni detalj koji je vječan. Od svih modnih detalja, posebno bismo istaknuli glamurozni nakit, kao dodatak koji podiže svaku kombinaciju.

Glamurozni nakit koji se čuva generacijama

Nakit ima dugu povijest i veže se uz razne asocijacije. Predstavljao je društvenu moć i nosile su ga samo određene skupine ljudi koje su to sebi mogle priuštiti. Dolaskom suvremenije modne ere, nakit je dobio razne konotacije i dizajnom se prilagodio raznim stilovima. Ipak, u moru izbora, klasika nikad nije bila poželjnije.

Klasičan nakit je uvijek moderan i nikad nam neće dosaditi. Može se kao uspomena prenositi na generacije, a osim toga, on je i svojevrsna uspomena na drage ljude i važne životne događaje. Nakit je puno više od modnog detalja, on je simbol, uspomena i sentimentalni komad. Kada govorimo o glamuroznom nakitu, posebno bismo izdvojili tvrtku Mamić 1970, koja je poznata po luksuzi i kvaliteti kao glavnom temelju poslovanja.

Posebno nam se sviđaju detalji iz Damiani Mimosa kolekcije koji su ručno izrađeno od 18-karatnog zlata. Kolekcija je inspirirana cvijetom istoimenog naziva koji je simbol ženstvenosti i elegancije. U ovoj kolekciji možete pronaći prstenje, narukvice, ogrlice i naušnice.

Riječ je o nakitu koji je malo umjetničko djelo i dio je glamurozne estetike u kojoj ćete zaista biti primijećeni. Bilo da je riječ o važnom svečanom događaju ili obiteljskom poklonu, ovaj nakit je savršen odabir. Zaista se isplati ulagati u kvalitetne komade i tako stvarati stil koji ne ovisi o trendu nego je spoj osobnosti, autentičnosti i dizajnerske umjetnosti. U nastavku izdvajamo 7 savršenih detalja glamuroznog nakita.

naušnice
SALVATORE FERRAGAMO
naušnice
SIMONE ROCHA

Foto: Instagram, Mytheresa, Mamić 1970

Učitati još
Zatvori