Top model sa zanimljivim street style kombinacijama

Top model sa zanimljivim street
style kombinacijama

Giedre Dukauskaite

Na nedavno završenim Tjednima mode u Milanu i Parizu, zamijetili smo djevojku s odličnim street style kombinacijama, koje su privukle oko brojnih fotografa. Ubrzo smo doznali kako se radi o Giedrė Dukauskaitė, top modelu iz Litve, koja nije spažena samo na ulicama modnih metropola, već i ovosezonskih modnih revija kuća kao što su Stella McCartney, Nina Ricci, Altuzarra, Hermes, Givenchy i mnogih drugih.

Giedrė ipak nije neko novo lice svijeta mode, već žena koja je karijeru modela počela još davne 2006. godine. Tada je startala na Tjednu mode u New Yorku, noseći revije za Diane von Furstenberg i Marca Jacobsa, a 2009. pojavila se kao zaštitno lice jedne od najznačajnijih modnih kampanja – one za modnu kuću Prada. Karijera joj je i dalje postojana i vrlo uspješna, a brojne angažmane odrađuje po svijetu kao članica čak 12 modnih agencija.

info@imaxtree.com

Street style Giedrė Dukauskaitė

No, i prije nego smo znali za njene uspjehe u modnom svijetu, privukle su nas odjevne kombinacije Giedrė Dukauskaitė, koje pokazuju kako je ova zgodna Litvanka jedan od modela s najzanimljivijim stilom. Puno odličnih stylinga prezentirala je prošlog mjeseca u Milanu i Parizu, a nas su podjednako osvojili njeni damski stylinzi s velikom dozom vintage duha, kao i tomboy lookovi u koje je Giedrė uspjela uklopiti upečatljive dizajnerske modne dodatke. Par njenih kombinacija donosimo u nastavku.

info@imaxtree.com

Milano str A RF18 1576

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori