Ovo je možda najljepša proljetna bluza koju smo zamijetile ove sezone

Ovo je možda najljepša proljetna bluza
koju smo zamijetile ove sezone

@anoukyve

Danski brend Ganni u posljednjih je nekoliko godina ozbiljno razmazio trendseterice diljem svijeta. I ne samo to, brend kojeg trenutno možete nabaviti u Zagrebu i Splitu (u splitskom ID storeu), vrlo je često u prošlosti bio razlog rađanja brojnih modnih trendova, koje smo posljedično počeli viđati čak i po high street trgovinama, u raznim low cost varijantama. Sigurno se sjećate hypea kojeg je izazvalo debelo vuneno Ganni pletivo, koje je čak i druge high end igrače potaknulo da predstave ono vlastito i tako se zakoturao jedan od zapaženijih modnih trendova prošlih jeseni i zima.

@anoukyve

Budući da smo sada u proljetnoj sezoni (iako se po vremenskim neprilikama možda i ne čini tako), Ganni već ima spreman adut za toplije dane, a to je jedna neodoljiva proljetna bluza, koja je definitivno među najljepšima ove sezone. Puderasto ružičasta bluza s delikatnim cvjetnim aplikacijama, također je ukrašena raskošnim volanima koji čine naglašene rukave, a trenutno se može pronaći u Ganni web shopu, iako su, ističe brend, zalihe stalno pri kraju.

Ako vam ova bluza izgleda poznato, nije čudno, jer haljinu vrlo sličnog dizajna, samo u plavoj varijanti, brend Ganni već je imao u ponudi na jesen prošle godine, a već tada je bila riječ o pravom ‘it’ komadu kojeg su požurile nabaviti brojne trendseterice. S obzirom na njenu popularnost, brend je predstavio sličnu haljinu, samo u puderasto ružičastoj boji, a pogledati ju možete u nastavku.

@lauralawaetz
@diaryofdays

Foto: Instagram, Ganni

Učitati još
Zatvori