Jednostavna bijela košulja s trendi pomakom je prvi ‘it’ komad za proljeće

Jednostavna bijela košulja s trendi pomakom je prvi ‘it’ komad za proljeće

Jedan od najpopularnijih modnih klasika koji se unutar naše garderobe zadržava tijekom cijele godine, a koji će se s prvim proljetnim danima ponovno naći u njezinom središtu je bijela košulja.

Kao jedan je od najboljih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu, bijela košulja se desetljećima ističe kao modni favorit unutar kako ženske, tako i muške garderobe. Jednostavnost i svestranost klasičnih modela bijele košulje u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija bez obzira u kojoj se sezoni nalazili. O najhladnijih zimskih dana kada će provirivati ispod oversized pletiva do ljetnih tjedana kada ćemo ju nositi u kombinaciji s prozračnim suknjama, traper šorcom ili prebaciti preko kupaćeg kostima.

Iako su joj jednostavnost i svestranost osigurale stalno mjesto u našim ormarima, novi model s trendi pomakom ovog joj proljeća donosi it status.

Free People bijela košulja proljeće/ljeto 2021.

Bijela košulja s it predznakom

Kao jedan od prvih it komada za proljetnu sezonu istaknula se upravo bijela košulja s potpisom brenda Free People. Od laganog materijala i s decentnim gumbima s uzorkom kornjačevine, ova je košulja na prvi pogled jednostavna i klasična. Ipak, već drugi pogled otkriva nam trendi pomak u efektnom izrezu na leđima koji joj daje efektan i moderan izgled.

Free People model koji već nose popularne trendseterice pokazao je da će bijela košulja s trendi pomakom biti jedan od najboljih komada koji možemo dodati u svoje proljetne garderobe, a koji u bezbroj različitih izdanja već možemo pronaći u kolekcijama omiljenih modnih brendova.

Free People bijela košulja proljeće/ljeto 2021.
Free People bijela košulja proljeće/ljeto 2021.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori