Nitko kao Francuskinje: najbolji proljetni noviteti s potpisom omiljenih francuskih brendova

Nitko kao Francuskinje: najbolji proljetni noviteti s potpisom omiljenih francuskih brendova

Francuski stil oduvijek je bio sinonim za nonšalantnu eleganciju koju je teško opisati i kopirati. Iako uvijek savršena inspiracija, francuski stil u posljednjih se nekoliko sezona istaknuo u samom središtu modnog svijeta i modnih trendova. ‘It’ djevojke s pariških ulica svojim su jednostavnim, ali efektnim kombinacijama diktirale najpoželjnije komade, dok su modni dizajneri i brendovi stvarali trendove i komade inspirirane chic francuskim stilom.

Ponovna renesansa francuskog stila i estetike istaknula je i neke nove francuske brendove koji su bolje od bilo koga drugog kreirali komade koje, ako se nalazite među modnim frankofilima, morate imati u svojoj garderobi.

Francuski modni brendovi koje obožavamo

Između prestižnih modnih kuća i high street brendova, na francuskoj modnoj sceni smjestili su se zanimljivi modni brendovi. Iza njih nalaze se stylish i kreativne žene koje razumiju što druge žene trebaju i žele u svojim ormarima. U prepoznatljivom francuskom stilu, ali svaki sa svojom drugačijom i posebnom vizijom, ovi francuski modni brendovi oduševili su svijet i bez sumnje su vrijedni vaše pažnje. Potvrdili su to i svojim modnim kolekcijama za proljetnu sezonu. Koje ćemo francuske modne brendove nositi ove sezone i koji su neki od najboljih novih modela ?

Proljeće u francuskom stilu

Sézane, Rouje, Pujka, Musier i ba&sh je pet francuskih modnih brendova čiji se modeli ovog proljeća nalaze na našoj wish listi. Od šarmantnih bluza i haljina koje smo navikli viđati u kolekcijama francuskih modnih brendova do minimalizma na francuski način i modela s retro pomakom kojima je gotovo nemoguće odoljeti, francuski modni brendovi ni ove nas sezone nisu razočarali. Naprotiv, u svojim su prvim proljetnim kolekcijama već ponudili sve što možemo poželjeti kako bismo osvježili svoju proljetnu garderobu i dali joj chic predznak.

Samo neke od naših favorita iz kolekcija francuskih modnih brendova Sézane, Rouje, Pujka, Musier i ba&sh, izdvojile smo u nastavku!

Rouje

Musier

Sézane

ba&sh

Pujka

Učitati još
Zatvori