Mirae je još jedan francuski modni brend za kojeg ćete htjeti znati

Mirae je još jedan francuski modni brend
za kojeg ćete htjeti znati

@prettylittlefawn

Francuski stil oduvijek je bio sinonim za nonšalantnu eleganciju koju je teško opisati i kopirati. Iako uvijek savršena inspiracija, francuski stil u posljednjih se nekoliko sezona istaknuo u samom središtu modnog svijeta i modnih trendova. ‘It’ djevojke s pariških ulica svojim su jednostavnim, ali efektnim kombinacijama diktirale najpoželjnije komade, dok su modni dizajneri i brendovi stvarali trendove i komade inspirirane chic francuskim stilom.

Ponovna renesansa francuskog stila i estetike istaknula je i neke nove francuske brendove koji su bolje od bilo koga drugog znaju kreirati komade koje, ako se nalazite među modnim frankofilima, morate imati u svojoj garderobi. Nakon brendova Sézane, Rouje, Musier i ba&sh o kojima se pričalo posljednjih godinu, dvije, na francuskoj modnoj sceni istaknuo se još jedan mladi brend o kojem ćete htjeti znati baš sve – Mirae.

UPOZNAJTE FRANCUSKI BREND MIRAE

Brend Mirae osnovale su Tara, Edith i Camille – tri različite žene, s različitim vještinama i područjima ekspertize, ali s zajedničkim vrijednostima i željom za stvaranjem modnog brenda čiji će ih komadi prenositi na najbolji mogući način i uvijek s dozom francuskog šarma. Iza naizgled prepoznatljivih odjevnih komada inspiriranih stilom Francuskinja i njihovim modnih favoritima, nalazi se neočekivani odmak od poznatog i korak prema nekom novom idealu modnog brenda.

Prvi i najvažniji odmak od većine modnih brendova danas krije se u samom načinu proizvodnje. Od samog odabira materijala do proizvodnje, od prve skice do završnog proizvoda, odjevni komadi brenda Mirae su i chic i održivi – kombinacija kojom su osvojili modnih svijet. Još jedan odmak krije se u broju kolekcije. Umjesto klasičnih sezonskih kolekcija, Mirae donosi čak sedam kolekcija godišnje. Promišljene do posljednjeg detalja, Mirae kolekcije donose bitno manje odjevnih komada od većine drugih brendova na modnoj sceni, ali istovremeno donose savršeno zaokruženu modnu priču u dvadeset modela od kojih ćete poželjeti baš svaki.

Posljednja Mirae kolekcije donosi sve što možete poželjeti u svom proljetnom ormaru – ženstvene krojeve, jednostavnu paletu boja kojom vladaju tamnoplava boja i jarka nijansa crvene te šarmantne točkaste i cvjetne uzorke koji će u trenu oživjeti vaš proljetni stil. Svaki od komada možete pronaći i naručiti na miraeparis.com, a sve Mirae novosti i novitete možete pratiti na njihovom Instagram profilu @miraeparis.

Učitati još
Zatvori