Najbolji zimski kaputi su oni koje možemo nositi na dva različita načina

Najbolji zimski kaputi su oni koje možemo
nositi na dva različita načina

Zimska sezona i službeno je počela. Nakon nekoliko modnih noviteta koje smo u svoje garderobe dodali s prvim hladnim danima, sada ćemo tražiti nekoliko posebnih odjevnih komada koji će u trenu začiniti naš zimski ormar i look, a istovremeno biti modeli koje ćemo obožavati i nositi godinama. Između modnih klasika i hit trendova sezone, tražit ćemo nove modne favorite koji će nam pomoći da sa stilom preživimo najhladnije zimske dane.

Na vrhu liste ne samo najpoželjnijih modnih favorita iz zimskih kolekcija, već i ključnih komada koji će biti nezaobilazni dio baš svakog ormara za hladne dane nalaze se topli kaputi. I ove godine, kaputi su se vratili u najtoplijim materijalima te klasičnim krojevima i siluetama. Spoju toplih materijala i jednostavnih krojeva koji laskaju ženskoj figuri moderni pomak donose trendi boje i detalji koji su se i ove sezone našli u samom središtu modnih trendova. Odličnih modela je pregršt što potragu za savršenim kaputom čini boljom, ali i zahtjevnijom no ikad.

Kako ove zime odabrati onaj jedan savršeni kaput koji ćemo dodati u svoju kolekciju toplih zimskih ogrtača? Odaberite onaj koji u jednom kaput donosi dva!

Dvostrani kaput – jedan model, dvije opcije

Topli kaput završetak je svake kombinacije što ga ističe kao jedan od ključnih komada unutar svakog ormara, ali i svake kolekcije. Najnovije kolekcije istaknule su nekoliko hit modela koje ćemo poželjeti u svojoj zimskoj garderobi. Jedan od njih bez sumnje je dvostrani kaput koji u jednom modelu donosi dva kaputa, odnosno dvije opcije nošenja.

Dvostrani kaput ove sezone možemo pronaći u nekoliko različitih modela. Jedan od najpopularniji je jednostavni kaput ispod koljena koji spaja dva različita karirana uzorka. Uz njega, među favoritima istaknuli su se i modeli koji donose efektan spoj dva različita materijala poput kože i shearling vune.

Bez obzira koji model odabrali, svaki dvostrani kaput u vaše garderobu donosi dvije opcije nošenje i dvostruko više outfit mogućnosti! Deset najboljih modela za sezonu zima 2020./2021. donosimo u nastavku!

Nanushka

Nanushka dvostrani kaput zima 2020.

Fendi

Fendi dvostrani kaput zima 2020.

Stand Studio

Stand Studio dvostrani kaput zima 2020.

The Range

The Range dvostrani kaput zima 2020.

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara dvostrani kaput zima 2020.

s.Oliver

s.Oliver dvostrani kaput zima 2020.

Twinset

Twinset dvostrani kaput zima 2020.

Twinset

Twinset dvostrani kaput zima 2020.

Twinset

Twinset dvostrani kaput zima 2020.

Zara

Zara dvostrani kaput zima 2020.

Foto: Instagram, Net-a-porter, s.Oliver, Twinset, Weekend Max Mara, Zara

Učitati još
Zatvori