Dva načina na koje ovog proljeća možete nositi svileni šal

Dva načina na koje ovog proljeća
možete nositi svileni šal

Svileni šal na dva načina

Poznajete li ženu koja ne voli nježan dodir svile oko vrata? Naravno da ne, razlog je vrlo jednostavan – postoji neka neobična veza između nas žena i nježnog svilenog šala. On je taj ”it” dodatak za kojim osjećamo iznenadnu žudnju očarane njegovom elegancijom, teksturom i bojama. No osim oko vrata postoji još nekoliko načina kako svileni šal ovog proljeća možete nositi. Jedan je u kosi, točnije omotan oko glave te zavezan oko repa da istovremeno ukroti frizuru, a drugi je omotan oko remena torbice uz koji svakodnevni modni dodatak dobija elegantniju i razigraniju dimenziju.

Žene se svake godine iznova zaljubljuju u nježne motive Croata šalova, a pastelne boje šala s motivom Japanske trešnje oduševit će svaku romantičnu kraljicu.

Uzorak trešnjinog cvijeta

Cvijet trešnje se u Japanu naziva sakura i u sebi ujedinjuje brojna simbolička značenja pojmova kao što su život, hrabrost, sreća, ženstvenost.  To bajkovito stablo svake godine očarava svojim procvalim krošnjama čije latice bojaju nebo i okoliš u nježno ružičastu boju, a grane dodiruju tlo ostavljajući nestvaran dojam cvjetnog oblaka. Iako je trešnjin cvijet popularan u Japanu, on nije ni nama stran te nije ni čudo što je postao neizostavan detalj na Croatinom putovanju u Pariz. Uzorak inspiriran cvijetom trešnje blistao u relaksirajućem okruženju zelenih stolica nonšalantno razbacanih uz jezero u vrtu Tuileries.

Croata svileni šalovi izrađeni su od 100% visokokvalitetne svile i ručno rađeni, a posebna pozornost posvećena je dizajnu kreiranom u vlastitom dizajnerskom studiju brenda Croata. Iako je napokon došao period kad su cvjetove trešnje zamijenili crveni slatki plodovi, vjerujemo da će vas ovaj šal iz godine u godinu podsjećati na bajkovita stabla koja uljepšavaju kako Japan, tako i našu malu lijepu zemlju.

Foto: Croata

Učitati još
Zatvori