Style inspo: Dugi šalovi za stylish kombinacije
Style inspo: Dugi šalovi za stylish kombinacije

Style inspo: Dugi šalovi za
stylish kombinacije

Zima nam je u znaku vibrantnih i šarenih kombinacija, a da biste zimi složili zanimljive outfite, potrebno je biti maštovit i kreativan. Zima zahtjeva slojevite outfite u kojima ćete izgledati stylish. Modni dodaci su najvažniji dio dobre kombinacije i oni čine razliku. Stil se gradi godinama i redovitim ulaganjem u kvalitetne modne detalje.

Zimski modni detalju su važni jer osim estetskog dijela imaju i funkciju. Posebno bismo izdvojili kape i šalove kao modne detalje koji su najvažniji dio zimskih kombinacija. Kako bismo vam pomogli u kombiniranju, izdvajamo najljepše slike outfita s dugim šalovima svjetske street style scene.

Dugi šalovi kao zimski modni detalj

Šal nam je jedan od najvažnijih zimskih modnih detalja. Osim estetske funkcije, on nas cijelu zimu grije i služi kao važan modni dodatak koji moramo imati u garderobi. Posljednjih nekoliko godina posebno su popularni dugi šalovi koji izgledaju kao dekice i možete ih slagati na razne načine.

Riječ o modnom detalju koji će vas zaista ugrijati, ali i osvježiti. Kada govorimo o bojama, posebno su popularni šareni modeli skandinavske modne kuće Acne Studios. Njega obožavaju stylish djevojke diljem svijeta i kombiniraju ga na razne načine. U nastavku izdvajamo ideje kako ga nositi i kombinirati.

Jedna od najpopularnijih kombinacija je svakako ona na traperice i pulovere s teddy kaputom. Osim toga ove zime su u modi dvostrane jakne na koje se lijepo slažu dugi šalovi. Ako ste ljubitelji minimalizma, predlažemo šalove u bež ili smeđim nijansama koje ćete vješto upariti s basic komadima.

No, ako volite svježije kolorite i kreirati color blocking kombinacije na dnevnoj bazi, predlažemo šalove u boji. Koje modele ćete odabrati, ostaje na vama, no nama se sviđaju svi. Idealno bi bilo kada biste imali više modela koje biste slagali ovisno o dnevnom outfitu. Budite hrabri i poigrajte se modom na pravi način.

Učitati još
Zatvori