Duge haljine iz high street ponude za party, dnevne i formalne prigode

Duge haljine iz high street ponude za
party, dnevne i formalne prigode

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) on

Prvi vikend u studenom već je na odmaku, stoga nije prerano za početi razmišljati o modnim kombinacijama za nadolazeću, prazničku sezonu. Gradskih događanja ne izostaje, a formalnije prigode i proslave tek su u dolasku. Modni trendovi za zimu ne zaobilaze duge haljine, jer ih u hladnim danima na tople čarape i lijepe kapute nosimo od jutra do večeri. Vremena su se promijenila stoga ne čekamo samo posebne prilike za otkačene kombinacije.

Duge haljine izgledaju ljepše nego ikad, a od materijala vas čekaju fine tkanine ukrašene ljuskicama, šljokicama, svjetlucavim nitima, satenom i čipkom koje ćemo nositi na jutarnju kavu i otjerati zimsko sivilo. Njihova elegantna i ženstvena strana do izražaja dolazi u dnevnim kombinacijama uz kožnu jaknu i čizme, a u trenu se pretvaraju u party look uz salonke i šal od umjetnog krzna ili kratku bundicu. High street kolekcije niti ove godine nisu podbacile pa su duge haljine već osvanule u izlozima. Najbolje komade koje ćemo nositi u dnevnim, formalnim i party prigodama potražite u nastavku.

Duge haljine za dnevne i večernje varijante

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAITLYN HAM (@kaity_modern) on

Večernje haljine do ne tako davno bilo je nezamislivo vidjeti u gradu na poslijepodnevnoj kavi. Neočekivani zaokret u posljednjih nekoliko godina istaknuo je duge haljine kao najpoželjniji komad za svakodnevne kombinacije tijekom cijele godine. Lepršave ili pripijene, šljokaste ili jednobojne, cvjetne ili prugaste u zimskim kombinacijama slažu se baš sve. Posebno su popularne slip haljine koje naglašavaju žensku liniju, a modeli od svile s čipkom idealni su za večernje zabave. Što se tiče onih modela s dugim rukavima, definitivno će vam skratiti vrijeme stajanja pred ormarom dok ujutro razmišljate što odjenuti. Udobni materijali i praktičan kroj riješit će sve modne nedoumice za taj dan. Z a večernju varijantu titulu najpoželjnijih odnijele su duge haljine s prorezom koje s ukusom otkrivaju baš onoliko koliko treba.

High street komadi za jesen-zimu 2018.

Topshop

Topshop

Urban outfitters

Urban outfitters

Urban outfitters

Urban outfitters

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

H&M

H&M

MANGO

MANGO

MANGO

MANGO

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Topshop

Topshop

Topshop

H&M

H&M

MANGO

Foto: Instagram, ZARA, MANGO, Stradivarius, Urban outfitters, Topshop

Učitati još
Zatvori