7 savršenih: Duge bunde od umjetnog krzna
7 savršenih: Duge bunde od umjetnog krzna

7 savršenih: Duge bunde od umjetnog krzna

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a samim tim u fokus se vraćaju trendovi koji su se nekada nosili. Ove zime naglasak je na bojama i uzorcima i vibrantnim kombinacijama. Nakon duge ere minimalizma, možemo zaključiti kako su u fokusu hrabre kombinacije u kojima ćete biti upečatljivi.

Upravo zbog toga posebno ističemo duge bunde od umjetnog krzna. Sigurno se svi sjećamo duge bunde koju je u svih šest sezona serije Sex i grad nosila Carrie Bradshaw. Vrlo slične replike su sada dostupne u high street brendovima, a mi izdvajamo 7 savršenih koje ćete moći iskombinirati  na sve.

Bunde od umjetnog krzna kao modni komad s kojim ćete zablistati

Duge bunde imaju modnu povijest i nekad su označavale luksuz i prestiž, no kako je moda napredovala tako su se pojavili dizajneri koji su krenuli s održivijom politikom u kojoj pravo krzno nije opcija. Dugo je trajalo razdoblje u kojem se takva ideja pokušavala progurati, no danas svjedočimo razdoblju u kojem većina brendova više ne proizvodi takve bunde.

Kvaliteta umjetnog krzna je odlična i s obzirom na to zaista nema potrebe koristiti pravo. High street brendovi su odmah krenuli s dupe verzijama popularnih bundica, a trenutno je riječ  o komadu koji je opet u fokusu.

Zara je izbacila dugi model bundice koja neodoljivo podsjeća upravo na onaj koji je nosila modna ikona Carrie Bradshaw. Zima je idealno razdoblje za uložiti u takve komade, a koje ćete odabrati ovisi o vama. Kada govorimo o bojama, u ponudi su klasična smeđa u svim nijansama koja je najvjernija imitacija pravog krzna. No, za one koji žele slagati nešto vibrantnije kombinacije, predlažemo dugu bundu u boji pomoću koje ćete složiti upečatljivi outfit.

Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o komadu koji se slaže na sve. Možete ga nositi na casual kombinaciju poput traperica i pulovera, no lijepo će se uklopiti i na večernje glamurozne kombinacije. U nastavku izdvajamo 7 savršenih dugih bundi za svačiji ukus.

zara
zara
STELLA MCCARTNEY
SPORTMAX
PROENZA SCHOULER
DRIES VAN NOTEN
BALENCIAGA

Foto: Instagram, Zara, Mytheresa

Učitati još
Zatvori