Ženstveno donje rublje stvoreno za party kombinacije

Ženstveno donje rublje stvoreno
za party kombinacije

Još od davnina, donje rublje imalo je posebno mjesto u ženskom ormaru. Kroz vremena, kako se i moda mijenjala tako se i rublje prilagođavalo kroju. I dok je donje rublje prije bilo više funkcionalni nego estetski imperativ, danas, zahvaljujući maštovitim dizajnerima ispunjava obje funkcije. Party kombinacije koje će se nositi u tjednima pred nama, nezamislive su bez ženstvenog donjeg rublja. Kako bi haljine i bluze stajale dobro, bitno je izabrati odgovarajući grudnjak u kojem ćete se i osjećati odlično. Dobro je poznata moć koju donje rublje ima. Dovoljno je odjenuti delikatni bralette ispod pletiva ili košulje, te se u trenutku osjećati samopouzdanije i zadovoljnije. Zavirili smo u poznate dućane i izabrali najbolje komade koji će pristajati svim oblinama i istaknuti senzualnost figure.

Ženstveno rublje za blagdanske kombinacije

Victoria’s secret

Već nekoliko godina unazad, romantično ženstveno donje rublje istaknulo se kao najpoželjnije. Popularni trokutići, čipka, vrpce i remenčići ukrašavaju neke od popularnih modela. Punjeni grudnjaci polako padaju u zaborav, a nježni modeli s ukrašenim naramenicama osvajaju ormare poznatih trendseterica. Na Instagramu smo ih često imali prilike vidjeti kako ih kombiniraju ispod blejzera, udobnih pletiva i večernjih haljina. Donje rublje kakvo poznajemo danas prije svega je dizajnirano kako bi se u njemu osjećali ljepše.

I dok jedni vole da se divni modeli lagano naziru kroz bluze i haljine, drugi pak preferiraju taj dio zadržati prikrivenim od znatiželjnih pogleda. Daleko najpopularnija boja u zimskim kolekcijama specijaliziranih trgovina i dalje je crna. Od materijala dominiraju čipka, baršun i svila, a svaki je komad posebno ukrašen detaljima koji ih čine jednostavno neodoljivima.

‘It’ komadi

Intimissimi

Intimissimi

Oysho

Oysho

Victoria’s secret

H&M

H&M

H&M

Reserved

Reserved

Reserved

Women’secret

Women’secret

Foto: Instagram, Intimissimi, H&M, Oysho, Victoria’s secret, Reserved, Women’secret

Učitati još
Zatvori