Najatraktivniji i najkvalitetniji badići stigli su u Hrvatsku

Najatraktivniji i najkvalitetniji
badići stigli su u Hrvatsku

U Hrvatsku je stigao francuski brend luksuznih kupaćih kostima dizajnerice Dorothée Goroneskoul. Dorothée Goroneskoul je započela svoj brend Do Paris u 2009. godini, nakon niza godina surađivanja sa Christianom Lacroixom i Soniom Rykiel. Brend je osmislila iz želje za stvaranjem luksuznog brenda posvećenog  zahtjevnim kupcima, koji žele svoje siluete obogatiti rafiniranošću. Do Paris kupaći kostimi i odjeća za more najskuplji su i najluksuzniji proizvodi za plažu i more na hrvatskom tržištu. Luksuz Do Parisa očituje se u vrhunskoj kvaliteti materijala i umjetničkom dizajnu.

Do Paris koristi meril mikrofibru vrhunske kvalitete koja osigurava iznimnu mekoću i elastin koji osigurava brz i potpun povratak u prvotni oblik nakon istezanja. Meril mikrofibra je hidrofobna, što znači da ima nizak afinitet prema vodi te se zato iznimno brzo suši. Apsorbira samo 4% vlage od svoje mase što osigurava osjećaj suhoće u svakom trenutku. Meril mikrofibra također osigurava postojanost i živost boja što je dizajnerici Do Parisa omogućilo grafički dizajn i umjetničku kombinaciju živih boja.  Vrhunska kvaliteta ovog materijala osigurava potpunu zaštitu od UV zraka, jamči ugodan miris tekstila te ima i antistatička svojstva, što spriječava pojavu statičkog naboja.

Do Paris luksuzni kostimi za more odlikuju se iznimno laganom težinom, velikom čvrstoćom, mekoćom i izdržljivošću. Čak i kad su vlažni, snaga ovih vrhunskih kupaćih kostima se može smanjiti samo oko 15%. To je minimalno u usporedbi sa svim drugim prirodnim i sintetičkim vlaknima. Meril mikrofibra oporna je na abraziju 20 puta više od vune i 10 puta više od svile ili pamuka. Ovaj luksuzni materijal također izdržava visoke temperature bez gubitka snage. Do Paris visokokvalitetni kostimi imaju dizajnirani sustav za propuštanje znoja koji se ne zadržava na koži već brzo isparava te sprječava stvaranje neugodnog  mirisa te postojan osjećaj suhoće i udobnosti. Do Paris kupaći kostim savršeno prijanja uz tijelo, te svojom mekoćom i trajnom udobnošću stvara osjećaj druge kože. Boja i oblik su postojani i nakon godina korištenja. Meril mikrofibra najbolji je izbor luksuznih kupaćih kostima koji zadovoljava i najzahtjevnije kupce i jamstvo trajne kvalitete.

Osim kvalitete materijala, Do Paris nudi preciznost duplog šava te umjetnički grafički dizajn. Dizajnerica Dorothée Goroneskoul dugo je proučavala precizne rezove koji sublimiraju tijelo te čine žensku siluetu izduženom i suptilno senzualnom, te je svoja otkrića utjelovila u izradi Do Parisa.

Dizajnerica Do Parisa inspiraciju pronalazi u razdoblju umjetnosti Art deco i  svijetu fotografije Guyja Bourdina i Helmuta Newtona. Siluete oslobođene iz okova urbanih kodova oblikovane poput umjetničkog djela oznaka su ovog brenda. Fokus je stavljen na grafičke i jasne rezove uvijek posebno dizajnirane da sublimiraju tijelo. Dorothée Goroneskoul sa Do Parisom usavršava umjetnost luksuza.

Do Paris kupaći kostimi u Hrvatskoj se mogu kupiti samo u ekskluzivnoj internet trgovini za žene www.ulala.hr. Ulala uvozi francuske dizajnerske brendove koji proizvode ručno izrađene luksuzne proizvode. Ulala bira najbolje od najboljih. Svi proizvodi u Ulala ponudi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i najzahtjevnijih tehnika šivanja u ograničenim količinama. Ulala promovira istinski luksuz i zadovoljava i najzahtjevnije kupce. Ukoliko želite zaviriti u Ulala trgovinu trebate biti učlanjeni u Ulala ekskluzivni klub. Journal osigurava ograničen broj VIP pozivnica za ulazak u Ulala shop za svoje čitateljice. Ukoliko ste zainteresirani za učlanjenje kontaktirajte redakciju Journala ili na invite@ulala.hr.

 

Foto: Do Paris

Učitati još
Zatvori