20 jesenskih haljina za sve dnevne obaveze i prilike

20 jesenskih haljina za sve dnevne
obaveze i prilike

Prve rujanske kiše podsjetile su nas da je jesen pred vratima i najavile promjene unutar naše svakodnevne garderobe. Stiže vrijeme toplog pletiva i oversized kaputa, čizama do koljena i šalova velikih poput deka. Dok će najtopliji komadi pričekati one prave jesenske dane, početak sezone donosi mnogo suptilniju, ali još uvijek efektnu promjenu u našem ormaru. Uz plave traperice i raskošne bluze, kožnu jaknu ili baloner, jesen u naše ormare vraća one najsvestranije komade koji će transformirati naš svakodnevni look. Iako su jednostavni komadi u neutralnim bojama i klasičnim modelima oni koji će se lako prilagoditi svakom komadu i uklopiti u svaki outfit, trendi komadi zanimljivih silueta, boja i uzoraka oni su koji u našu garderobu unose svježinu i svaku našu kombinaciju čine posebnijom.

Svestrana haljina još jednom će osvojiti sezonu kao odabir koji ne samo da spaja klasično i trendi, već i donosi cijelu kombinaciju u jednom jedinom komadu. Za baš svaku dnevnu obavezu ili priliku, od poslovnih sastanaka do opuštene kave s prijateljicama, elegantna i udobna dnevna haljina bit će sve što nam treba.

DNEVNE HALJINE ZA JESENSKU SEZONU

Od modela koje krasi crna boja i klasičan kroj do trendi izdanja svestrane dnevne haljine koju su ukrasili grafički uzorci i neke nove siluete, u svakoj jesenskoj kolekciji krije se bar jedna haljina za svaku dnevne obavezu i priliku – dvadeset najboljih modela s high streeta i high enda izdvojili smo u nastavku.

Mango

Mango

Mango

Mango

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

H&M

COS

COS

COS

Jil Sander

Veronica Beard

Sea

& Other Stories

& Other Stories

Y.A.S

Selected Femme

Whistles

Foto: Instagram, Asos, Cos, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, & Other Stories

Preporuka

Zatvori