Dizajnerske haljine koje možete uloviti na popustu i nositi cijelu sezonu
Dizajnerske haljine koje možete uloviti na popustu i nositi cijelu sezonu

Dizajnerske haljine koje možete uloviti na
popustu i nositi cijelu sezonu

Proljeće nam je došlo, nismo se ni okrenuli, a već se pripremamo za ljeto. Dolaskom toplijih dana mijenjamo našu garderobu, a istovremeno se pripremao za sve svečane događaje koji slijede. Bliži se vrijeme vjenčanja i proslava, a mi ne znamo što odjenuti. Klasična priča jer nam se ne sviđa ništa što trenutno posjedujemo, a i sam čin skidanja iz slojevitih kombinacija u lagane i prozračne nam stvara svojevrsni pritisak jer smo često nezadovoljni kako nam ta ista odjeća stoji.

Potrebno se naviknuti na prijelaz, ali i uložiti u komade s kojima ćemo na prvu biti zadovoljni. Naš prijedlog za ovo proljeće je recikliranje starih haljina iz ormara s pokojim novim modnim detaljem ili pak ulaganje u kvalitetan komad koji nam neće brzo dosaditi. Upravo zbog toga smo otišli na The Outnet stranicu i pogledali ponudu sniženih dizajnerskih haljina i otkrili komade koji su neodoljivi. Što sve smo za vas izdvojili, možete saznati u nastavku.

Dizajnerska haljina – komad s kojim ćete se istaknuti u masi

Haljine su odjevni predmet na koji se odlučujemo kada igramo na sigurno. Upečatljiva haljina i salonke na petu su spoj koji je dobitna kombinacija kada negdje posebno želimo zablistati. Ovo je najčešći outfit za posebne događaje, ali može biti i poslovni te gradski kada se želimo dotjerati. S haljinom nema greške jer je jedinstveni komad s kojim smo u startu sređeni, ali i SOS odabir za proljetna i ljetna vjenčanja. No, vrlo često se dogodi situacija u kojoj je na svečanom događaju više njih u istoj haljini. Da biste to izbjegli uložite u dizajnerski komad koji neće biti trend od jedne sezone.

The Outnet je web shop na londonskoj adresi koji je pod grupacijom Net-a-Portera. Možete pronaći savršene dizajnerske komade od kojih su neki sniženi i do 80 posto. Osim haljina, na ovoj stranici možete pronaći listu dizajnera i sve njihove komade koji nisu iz nove sezone. Pripremili smo vam haljine koje predlažemo nositi na dnevne i večernje outfite. Haljine se cjenovnu kreću do sto eura, a možete ih kombinirati na različite modne detalje i outfite. Ove komade se zaista isplati imati u ormaru, a neki cjenovno pariraju haljinama iz high street trgovina.

Učitati još
Zatvori