Divne high street balerinke u kojima bismo voljele provesti proljeće

Divne high street balerinke u kojima bismo
voljele provesti proljeće

Na početku svake godine, kako zima polako odmiče, počinjemo se intenzivno veseliti proljetnim trendovima koji nam stižu. Ove godine možda više no ikad, jer upravo proljeće vidimo kao priliku da napokon iskočimo iz trenirki i ubacimo se u svoje omiljene komade za toplije dane. Komade koje možda već dugo nismo nosile i koji u nama izazivaju onaj osjećaj ‘starog normalnog’. Koliko će to doista biti moguće u slučaju nadolazećeg proljeća, tek ćemo vidjeti, no vjerujemo kako će proljetne garderoba ove godine podrazumijevati savršeni omjer klasičnog i trendi, praktičnog i modno osviještenog. I dok će svi oni komadi koji nam ‘home office’ dane čine potpunima i dalje biti tu, polako ćemo se vraćati i svom jeansu, klasičnim blejzerima, kao i neizostavnoj obući proljetne sezone – balerinkama.

Dva savršena modela balerinki upravo smo pronašle u ponudi modnog brenda Mango!

Mango balerinke za jednostavnu i chic proljetnu garderobu

Ako će i vaš proljetni ormar biti bitno pojednostavljen u odnosu na prethodne toplije sezone, uvijek možete računati na to da dobrim parom cipela podignete svoj look na jednu višu razinu.

U našem slučaju, ovog proljeća to će definitivno biti ove divne balerinke, koje dolaze s potpisom španjolskog high street brenda Mango. Iako i same vrlo klasične, istovremeno su i vrlo chic. Model u špic i na malu peticu čini se kao sofisticiran izbor za svaku dnevnu kombinaciju, a na dozi šarma daje mu poprečni remenčić koji je ukrašen stiliziranom zlatnom kopčom. Model dolazi u crnoj boji i brušenoj varijanti ili bordo boji i sa zmijskim efektom. Cijena je pristupačna i iznosi 249 kuna – ove balerinke kupiti možete na linku.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori