Ove sandale su savršeni dodatak za svaku ljetnu kombinaciju

Ove sandale su savršeni dodatak za
svaku ljetnu kombinaciju

Hrvatski modni brand disimi? priču je odlučio ovog ljeta podignuti na potpuno novu razinu, kreiravši disimi? Yoga Lifestyle ženske sandale koja uz već postojeću kvalitetu i cjenovnu pristupačnost svojih proizvoda, nudi i vrhunsku udobnost i privlačan dizajn.

Yoga sandale su neizostavni komad za savršenu ljetnu kombinaciju koja će odlično funkcionirati na plaži, ali i za vrijeme večernjeg izlaska.

Sandale koje ćemo nositi uvijek i svugdje

Yoga Lifestyle sandale inspirirane su jogom zbog čega je gazna površina izrađena od joga mat materijala koji garantira nevjerojatnu udobnost kao prilikom hodanja na prostirci za jogu, dok je ostatak materijala tu da pruži podršku i prijanjanje zbog čega će ove sandale odlično funkcionirati na plaži ali i za vrijeme večernjeg izlaska.

Vrhunska udobnost, kvalitetni materijali, i dizajn koji zrači mediteranskom opuštenošću dovoljan su razlog da ove sandale proglasimo neizostavnim komadom za savršenu ljetnu kombinaciju.

Yoga Lifestyle sandale dolaze u šest kombinacija boja, a mogu se kupiti isključivo putem disimi.hr webshopa. Sve novosti brenda disimi? pratite na Instagram i Facebooku profilima.

Učitati još
Zatvori