Dior Book Tote torba je najpoželjniji ljetni komad
Dior Book Tote torba je najpoželjniji ljetni komad

Dior Book Tote torba je
najpoželjniji ljetni komad

Ljeto nam je u zraku, a samim tim i adekvatan odabir modnih dodataka prilagođenih najdražem godišnjem dobu. Od modnih komada ove sezone biramo upečatljive i vibrantne detalje koji će nas istaknuti u masi. Svakog ljeta na tržištu se pojavi IT komad koji preplavi streetsyle scenu, a ove sezone je to zasigurno Dior Tote Book bag. Torba za plažu ili grad u koju može stati pregršt stvari je najpopularniji dizajnerski komad, a kako je uopće nastala Tote torba saznajte u nastavku.

Duga povijest Tote torbe

Iako je modni naglasak na mini torbicama, ljeti su nam za dnevni đir ipak potrebne torbe u koje stane više stvari. Zbog prekomjerne topline, u našim torbama često nosimo vodu, zaštitne kreme, osvježavajuće maglice za lice i ostalo. Tote torba je nastala zbog praktičnih razloga, a prva povijesna uloga joj je bila ženama olakšati nositi drva za ogrjev. Od skromnim početaka do danas, praktičnost i udobnost ove torbe doveli su do toga da se koristi za sve vrste kućanskih poslova i odlazaka u kupnju. Nakon toga, povijest se nastavlja, a velike torbe su najveću popularnost doživjele kada je u avionu Jane Birkin slučajno sjela pokraj Jean Louisa Dumasa, tadašnjeg direktora Hermèsa i požalila mu se da ne može pronaći dovoljno veliku torbu za boce svoje kćeri.

Za nju je odmah skicirao torbu koja je bila veći model od Hermès Kelly. Ova torba stekla je kultni status i višegodišnje liste čekanja za potencijalne kupce. Danas su tote torbe postale sastavni dio gotovo svakog ormara, a poseban hype se digao oko Dior Book Tote torbe. Možete ju kombinirati gotovo na sve. Ako želite zablistati na plaži ili se posebno istaknuti u dnevnim ljetnim kombinacijama, Dior Book Tote bag je savršen odabir. Na Dior web stranici možete ju naručiti u četiri veličine, ali i personalizirati vašim imenom ili inicijalima.

Dior
Dior
Dior
Dior
Dior
Dior
Dior
Dior
Dior
Dior

Foto: Instagram, Dior

Učitati još
Zatvori