Isprobajte ikonični Loewe top ili dizajnirajte vlastitu haljinu uz ovu novu AI aplikaciju
Isprobajte ikonični Loewe top ili dizajnirajte vlastitu haljinu uz ovu novu AI aplikaciju

Isprobajte ikonični Loewe top ili dizajnirajte vlastitu haljinu uz ovu novu AI aplikaciju

Zamislite svijet u kojem dizajneri, brendovi, pa čak i modni fanovi mogu isprobavati i stvarati vlastite virtualne dizajne, a sve zahvaljujući očaravajućem svijetu proširene stvarnosti (augmented reality). Aplikacija ZERO10 donosi revolucionarnu budućnost za modnu industriju sa svojim novim “digitalnim modnim središtem“.

AR modna platforma – više je od obične aplikacije – to je utočište za vizionare digitalne mode. ZERO10 daje mogućnost korisnicima da virtualne odjevne predmete nose, ne samo u carstvu piksela, nego i u stvarnom svijetu, a sve zahvaljujući njihovoj inovativnoj AR tehnologiji.

Isprobajte virtualnu Coach torbicu ili Loewe cvjetni top

Uz ovu platformu, vrata su širom otvorena za svakoga tko želi pokazati svoj kreativnost i ljubav prema modi. Možete se iskazati svojim jedinstvenim dizajnom u zadivljujućem svijetu AR-a, isprobavati digitalnu odjeću, pa čak i sastaviti vlastitu virtualnu garderobu – pripremite se jer ćete uskoro biti u mogućnosti staviti vlastite dizajne na prodaju!

Brendovi Tommy Hilfiger, Coach i JD Group već su se uključili u projekt te postali dio digitalne mode. Njihove proizvode možete isprobati na ZERO10 aplikaciji ili uživo u određenim dućanima pomoću AR ogledala.

Obrazovni programi unutar ZERO10

ZERO10, unutar svoje aplikacije, nudi komunikaciju, razmjenjivanje informacija i znanja modnih kreativaca te ekskluzivan pristup modnim događanjima.

ZERO10 se ne zaustavlja samo na tome; lansirali su obrazovne programe i tečajeve u kojima podučavaju korisnike platforme kako transformirati vlastite dizajne u očaravajuće AR kreacije.

Digitalna moda dostupna je svima

ZERO10 nije samo vrhunska tehnologija – prioritet je svijet digitalne mode učiniti dostupnim svima. George Yashin, tvorac ZERO10, otkrio je viziju iza aplikacije: “S našim nevjerojatnim tehnološkim umijećem, ovdje smo da stojimo rame uz rame sa zajednicom digitalnih kreatora, vodeći ih u novu eru u kojoj moda doista može biti izražajna i jedinstvena, neograničena i održivija.”

Ova je platforma predodređena da bude središte kreativnosti i zajednica vizionara koji dijele strast prema dizajnu, tehnologiji i modi. Sve unutar virtualnog prostora proširene stvarnosti.

Vrijeme je da pustite mašti na volju u AR stilu!

Saznajte više o ZERO10 ovdje.

FOTO: ZERO10, Instagram ( @zero10.app @klaudia.paris )

Učitati još
Zatvori