Sve torbice za proljetnu sezonu na jednom mjestu – ovo su najljepši Deichmann modeli

Sve torbice za proljetnu sezonu na jednom mjestu – ovo su najljepši Deichmann modeli

Koji god bili vaši planovi ovog proljeća, jedno je sigurno – prvi korak upravo je izbor odgovarajuće torbice koja u isto vrijeme mora biti lijepa, ali i funkcionalna. Potrudili smo se izabrati najljepše modele torbica koje smo poželjeli nositi ovog proljeća!

Za lakši odlazak na posao

Elegantne torbice optimalne veličine bit će vaš vjerni pratitelj u svakoj situaciji i skladno graditi svaki vaš outfit ovoga proljeća. Birajte između različitih modela shopper i torbi za nošenje na ramenu, a tu je i velik izbor različitih materijala i dimenzija. Torba koju ćete nositi svakodnevno mora biti funkcionalna, a žene najčešće biraju dizajn koji jednostavno mogu kombinirati s postojećom garderobom, pa su i dalje omiljeni modeli poslovnih i svakodnevnih torbica oni u neutralnim bojama poput bež, zemljanih ili crne boje.

Za nezaboravan izlazak

Torbica koju ćete ponijeti u izlazak predstavlja priliku da se odmaknete od svakodnevnih modela – zašto ne biste odabrali torbicu u upečatljivoj boji ili uzorku? Birajte manje modele u koje možete smjestiti sve ono što vam je potrebno, bez da se opterećujete viškom predmeta u torbici. U Deichmannu ćete pronaći  trendy mini torbice, te velik izbor torbica za nošenje u ruci koje su savršene za sve vaše svečanije prigode.

Kao podrška zdravom načinu života

Kada je riječ o rekreaciji, prvi zahtjev je da torba bude funkcionalna, ali to ne znači da pritom trebate žrtvovati stil. Asortiman Deichmann trgovina donosi brojne modele torbi sportskih brendova, a njihov dizajn čini ih savršenim modnim dodatkom kojim ćete biti spremni za trening, ali i odlazak na kavu. Uz velik broj pretinaca i materijale koje je lako održavati, jednostavno ćete ponijeti sve što vam treba i biti bezbrižni bez obzira jeste li krenuli na rekreaciju u prirodi ili u teretanu. Osim sportskih torbi, u Deichmannu ćete pronaći i velik izbor ruksaka vodećih svjetskih sportskih brendova.

Idealan suputnik

Deichmann se pobrinuo da na jednom mjestu pronađete sve dimenzije i namjene torbi za putovanja, a posebno veseli činjenica da putnički asortiman dolazi u elegantnom monogramskom uzorku, kako bi vaša prtljaga u isto vrijeme bila trendy koliko i praktična. Nama su za oko zapeli modeli putničke, kozmetičke, mini torbice te ruksaka i novčanika u decentnoj puder ružičastoj boji.

Najtraženije modele torbice koje ćete trebati ovog proljeća s lakoćom ćete pronaći u širokom asortimanu Deichmann trgovina.

Izberite svoju idealnu shopper torbu, clutch, putničku torbu ili ruksak po pristupačnoj cijeni na deichmann.com i uživajte u bezbrižnom proljeću.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori