Čupave Birkenstockice u najljepšoj zimskoj nijansi

Čupave Birkenstockice u
najljepšoj zimskoj nijansi

birkenstock-2

I dok ih neki nikad nisu prestali nositi zbog apsolutne udobnosti, Birkenstock natikače su u posljednjih par sezona doživjele veliki revival koji ih je stavio na mapu čak i onima koji nisu nikad mislili da će kupiti ovaj komad obuće. Brojne suradnje s trendi dizajnerima i brendovima, revije novih kolekcija u modnim prijestolnicama te redovi i redovi blogerica koje ih ne skidaju čitavog ljeta, učinile su svoje za veliku popularnost koju Birkenstockice uživaju.

Birkenstock Arizona Felt

No što se događa zimi? Brend ni to ne ostavlja slučaju, štoviše unazad nekoliko sezona posebnu su pažnju posvetili zimskim kolekcijama, među kojima se kao najpoželjniji ove hladne sezone izdvajaju komadi koje bi rado nosili u kućnoj atmosferi. Posebice kultni model Arizona koji je u novom izdanju obojen u neodoljivu bordo nijansu i podstavljen čupavom vunom iste boje – zagrijat će i najhladnije noge.

birkenstock-1

Arizona je prepoznatljiva po dva remenčića koja grle stopalo čineći i inače anatomski dizajniranu natikaču još udobnijom, a Felt varijanta od brušene kože i spomenutom vunenom podstavom zaokružuje cijelu priču o idealnoj kućnoj obući. A s obzirom na čupave natikače koje su žarile i palile ulicama prošle sezone, sigurno bi u njima mogli prošetati gradom s prvim sunčanim danima.

Budući da Birkenstock dostavlja u Hrvatsku, model u ovoj boji, ali i drugim nijansama kao što su bež, crna ili siva, možete pronaći na službenoj stranici.

birkenstock-3

Foto: Birkenstock

Učitati još
Zatvori