Jedina torba koju ćemo nositi ove jeseni u 30 odličnih modela

Jedina torba koju ćemo nositi ove
jeseni u 30 odličnih modela

Prve jesenske kolekcije su stigle i označile početak nove sezone u modnom svijetu. Iako se ispred nas nalazi još nekoliko tjedana tijekom kojih ćemo uživati u svim čarima toplih i sunčanih ljetnih dana, nikad nije prerano za razmišljanje o garderobi za sljedeću sezonu. Jedan od prvih modela koji možemo dodati u svoj jesenski ormar, ali i odmah početi nositi unutar ljetnih odjevnih kombinacija je nova torba.  

Kao najsvestranija i najpraktičnija među njima iz sezone u sezonu ističe se jednostavna cross-body torba.

Dovoljno velika da vam u nju stane sve što vam može zatrebati, ali i dovoljno mala da se istakne kao jedan od najpraktičnijih torba u svakom ormaru, torba na dugom lancu ili remenu ove jeseni vraća se osvježena novim modnim trendovima.

Mango

Cross-body torba u prvim jesenskim modelima

U klasičnom izdanju s modernim pomakom koji joj donose nove trendi nijanse ili upečatljivi detalji, cross-body torba i ove će se jeseni istaknuti kao najpoželjniji model u svakoj kolekciji. Jednostavni modeli u neutralnim bojama poput crne, smeđe i bijele još uvijek će biti najpopularniji izbor. Iz savršene dnevne torbe, s lakoćom će se pretvoriti u modni dodatak koji će svoje mjesto pronaći unutar većine večernjih kombinacija.

Uz jednostavnost klasika, nova sezona donijela je i trendi modele koji će praktičnu cross-body torbu pretvoriti u najsvestraniji statement modni dodatak ove jeseni. U trendi modelima, neutralne boje zamijenile su raskošne nijanse dragog kamenja, traper i zanimljive teksture koje imitiraju životinjsku kožu. Uz nove boje, jesensko izdanje cross-body torbe ukrasili su trendi detalji poput metalnih detalja, prošiva i kornjačevine koji svima omiljenoj torbi daju dodatnu dozu karaktera.

Dvadeset najboljih high street modela koji će savršeno nadopuniti vašu kolekciju torbi i započeti jesensku garderobu izdvojili smo u nastavku.

See by Chloe
Zara
Uterque
Zara
Massimo Dutti
Loewe
Bottega Veneta
Zara
Mango
Massimo Dutti
Uterque
Zara
Zara
Zara
Mango
Zara
Gucci
Hunting Season
Loewe
Mango
Mango
Zara
Yuzefi
Mango
Mango
Bottega Veneta
Loewe
Massimo Dutti
Hunting Season

Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori