Jedina torba koja će vam zapravo trebati za novu sezonu

Jedina torba koja će vam zapravo
trebati za novu sezonu

@carmengracehamilton

Praktična, svestrana i elegantna – sve je to savršena dnevna torba za kojom ćemo posegnuti svakodnevno. Od velikih torbi koje nose baš sve što nam može zatrebati tijekom dugog radnog dana do malih torbica koje skrivaju tek nekoliko nezaobilaznih predmeta i pažnju plijene svojim efektnim izgledom, torbe su oduvijek jedan do najpopularnijih i nezaobilaznih modni dodataka u ormaru svake žene.

U prvim kolekcijama za proljeće 2019. cross-body model istaknuo se kao najpraktičniji model koji možete odabrati, a osim njegove svestranosti ovog će ga proljeća krasiti i efektni izgled koji može zahvaliti spoju klasičnih modela i najnovijih trendova. Torba srednje veličine na dugom lancu ili remenu koju ćemo nonšalantno prebaciti preko svake kombinacije, dnevne ili večernje, ležerne ili poslovne, sada izgleda bolje no ikad što ju ističe kao jedan od ključnih modnih dodatak za proljeće i kao jedini model torbe koji će vam zapravo trebati u novoj sezoni.

Uterque

CROSS BODY TORBA – MODEL S KOJIM NE MOŽETE POGRIJEŠITI

Cross-body model i ovog je proljeća dio baš svake high end i high street kolekcije. Jednostavni modeli u neutralnim bojama poput crne, smeđe i bijele još uvijek se ističu kao najpopularniji izbor koji se iz savršene dnevne torbe pretvara u torbu koja će svoje mjesto pronaći unutar većine večernjih kombinacija.

Uz jednostavnost klasika, nova sezona donijela je i trendi modele koji će praktičnu cross-body torbu pretvoriti u  statement modni dodatak ovog proljeća i ljeta. U trendi modelima, neutralne obogatile su zanimljive teksture i životinjski uzorci te nekoliko raskošnih pastelnih i jarkih nijansi poput žute, crvene i plave.

Iako su svoje mjesto pronašle u baš svakoj proljetnoj kolekciji, savršeni model za novu sezonu ne morate tražiti dalje od ponude high street brendova. Uz efektan izgled i praktičan karakter, high street modeli cross-body torbe dolaze i s pristupačnim cijenama kojima je teško odoljeti. U trendi izdanju ili neutralnim nijansama koje su ukrasile one klasične modele s modernim pomakom, od umjetne ili prave kože, u nastavku donosimo izbor trideset najboljih cross-body modele iz proljetnih high street kolekcija.

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque

Sezane

Sezane

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Bershka

Bershka

Bershka

H&M

H&M

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

Mango

Mango

Zara

Zara

Zara

Zara

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Sezane, Stradivarius, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori