15 proljetnih lookova za ljubiteljice crnog skinny jeansa

15 proljetnih lookova za
ljubiteljice crnog skinny jeansa

Promjenjivo proljetno vrijeme ne ostavlja previše prostora za modno eksperimentiranje. Kako ne bi riskirali smrzavanje u poslijepodnevnim satima kada se vraćamo s posla, možda je bolje pričekati s lepršavim proljetnim materijalima i još samo malo ostati vjeran dobrim starim klasicima koji ionako mogu činiti okosnicu garderobe u svako godišnje doba.

Crne uske traperice pašu uz sve

Kada je riječ o hlačama, točnije trapericama, model s kojim nikada ne možete pogriješiti su crne uske traperice. Bez obzira birate li visoki struk, isprani traper, skraćeni model do gležnja, proreze na koljenima i slično, one će na jednak način upotpunjavati vaš dnevni look. Zato što su tako svestrane prihvaćaju baš apsolutno svaku nadogradnju – tenisice, salonke, mokasinke, čizmice, balerinke, ako je riječ o cipelama. Ako pak pričamo “gornjem dijelu”, onda znate da na crni skinny jeans paše sve, i vestice, i košulje i najobičnije T-shirtice, a za kraj glavnu riječ mogu voditi dobar blejzer, kožna jakna, baloner… doslovno sve što imate u ormaru.

Crni skinny jeans možete učiniti manje ili više svečanim, ovisno o prilici, takozvani dress down ili dress up. To znači tenisice i majica kratkih rukava za kavu u kvartu ili cipele na petu i dobro krojeni sako za odlazak na posao – uz dobar par crnih traperica ne treba vam ništa više.

Koji god modeli hlača i traperica dolazili u modu, crni skinny jeans nikad neće iz nje izaći. To dobro znaju trendsterice, a mnoge od njih baziraju svoju proljetnu garderobu upravo na ovom komadu. Donosimo 15 lookova kojima se možete inspirirati u ovo proljetno doba.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori