Crne haljine za proljeće koje ćete nositi od jutra do večeri

Crne haljine za proljeće koje ćete
nositi od jutra do večeri

U potrazi za najnovijim trendi modelima uvijek tražimo i one koji će osim osvježenja donijeti i jednostavnost u kreiranje svakodnevnih outfita te se unutar našeg ormara zadržati duže od jedne sezone. Među tim najsvestranijim i najisplativijim trendi komadima koje možemo dodati svojoj garderobi na početku svake sezone, osobito one proljetne, uvijek se iznova ističe haljina. Iako su haljine igrale važnu ulogu i unutar naše jesenske i zimske garderobe, proljeće i ljeto će ih pretvoriti u najpoželjniji komad sezone. U prvim proljetnim kolekcijama jednostavne siluete klasičnih krojeva spojile su se s istaknutim proljetnim trendovima i stvorile predivne haljine kojima nećemo moći odoljeti.

Iako donosi raskoš novih trendova i it modela, proljeće nas istovremeno vraća onim klasičnim modelima haljina koji baš nikad ne izlaze iz mode. I dok će neki od najpoželjenijih modela donijeti spoj jednostavnih linija i trendi boja, druge donose onaj najsvestraniji, najelegantniji i mnogima najdraži spoj novih silueta i crne boje.

CRNE HALJINE ZA PROLJETNU SEZONU

Nova sezona u koju smo tek zakoračili donijela je i nekoliko novih izdanja omiljenog klasika koji krasi status najbolje prijateljice u svakom ormaru od kojih se nećemo odvajati cijele sezone. Uz klasike poput wrap modela i košulja haljine, novi modeli crne haljine ukrasili su ju zvonastim rukavima, biserima i cvjetnim uzorcima. Uz nastavak trenda asimetrične siluete, midi i maxi siluete su donose mračno lice boho trenda. Iako su se aktualni trendovi poigrali s linijama, siluetama i krojevima klasične male crne haljine, novi modeli istovremeno su zadržali njenu prepoznatljivu dozu elegancije koja će savršeno odgovoriti na svaku dnevnu i večernju prigodu.

Spoj svestrane crne boje, poznatih krojeva i trendi detalja je još jednom stvorio modele koje ćemo nositi od jutra do večeri, uvijek i svugdje. Trideset najboljih donosimo u nastavku.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Intropia

Intropia

Whistles

Whistles

Whistles

Whistles

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

HVN

HVN

Toteme

Toteme

Ganni

Ganni

N°21

N°21 (Magali Concept Store)

Erdem

Erdem

Sea

Sea

Ganni

Ganni

Chloe

Chloe

H&M

H&M

Stella McCartney

Stella McCartney

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Magali Concept Store, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori