Mala crna torba – modni dodatak po mjeri svakog outfita

Mala crna torba – modni dodatak
po mjeri svakog outfita

Proljetna sezona u modnom svijetu označila je početak vladavine raskošnih i razigranih modnih trendova u čijem se središtu nalaze jarke i pastelne boje, efektne detalji, lagani materijali i prozračne siluete. Uz modne novitete koji će plijeniti pažnju efektnim izgledom i trendi karakterom, u svakom proljetnom ormaru pronaći će se mjesto za nekoliko vječnih modnih klasika u kojima ćemo tražiti savršeni početak ili završetak svakodnevnih kombinacija. Spojeni zajedno ili u kombinaciji s najpoželjnijim i najefektnijim trendovima u koju će udahnuti dašak elegancije i jednostavnosti, modni klasici s modernim pomakom su uvijek savršeni izbor i nezaobilazni dio garderobe, bez obzira u kojoj se sezoni nalazili.

Baš poput bijele košulje, crnih hlača, kariranog blejzera, plavih traperica i male crne haljine kao odjevnih komada koji baš nikad ne izlaze iz mode i naših ormara, nekoliko klasičnih favorita krije se i u svijetu modnih dodataka među kojima je jedan od najpopularnijih i najsvestranijih crna torba.

MALA CRNA TORBA ZA PROLJETNU GARDEROBU

Istovremeno elegantna i praktična, klasična i moderna, mala crna torba je modni klasik vrijedan svake investicije. Kao jedan od apsolutnih modnih favorita za kojim ćemo posezati svakodnevno, crna torba svoje je mjesto pronašla u baš svakoj proljetnoj kolekciji – u onim klasičnim, ali i nekim novim modelima s modernim pomakom u linijama ili detaljima.

Od klasičnih četvrtastih cross-body modela preko bucket modela kao najpopularnijeg modela sa statusom modernog klasika do efektnih modela koji se ističu svojim praktičnim karakterom, ali i efektnim zlatnim detaljima, u nastavku donosimo malu crnu torbu u dvadeset i pet divnih modela za svaku proljetnu garderobu koje možete pronaći u aktualnim kolekcijama poznatih modnih kuća, storeova i high street brendova.

Twinset

Twinset

Uterque

Uterque

Reserved

Reserved

Reserved

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Chloé

Wandler

Saint Laurent

J.W. Anderson

Chloé

Mango

Mango

Mango

Foto: Instagram, Karla Store, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Twinset

Učitati još
Zatvori