7 savršenih: Crna haljina
7 savršenih: Crna haljina

7 savršenih: Crna haljina

Ljeto nam je u znaku razigranih boja i naglašenih outfita. Posljednje vrijeme svjedoci smo povratka raznih retro trendova koje smo nosili kao djeca. Iako bi moda trebala biti zaigrana i fluidna, ponekad smo siti trendi komada i želimo odjenuti nešto klasično i elegantno. Kada govorimo o ljetnoj klasici, možemo osobito izdvojiti haljinu kao IT komad. Bilo da je riječ o mini, midi ili maxi haljini, ona je komad s kojim nema greške. Osobito ako je u crnoj boji. Crna haljina je bezvremenski klasik koji možete uvijek nositi.

Crna haljina kao ključni detalj dobrog outfita

Iako je ljeti naglasak na svjetlijim bojama, osobitoj bijeloj iz praktičnih razloga, ne možemo ne primijetiti kako crna haljina izgleda savršeno na preplanulom tenu. Naime, crna je boja za kojom posežemo kada nemamo ideja, ali i kada želimo biti sigurni u vlastiti modni odabir. Specifična, snažna i karakterna, ovo je boja koja će svaku kombinaciju učiniti posebnom. Smatra se bojom koja unosi dozu mistike pa je čest odabir raznih dizajnera i ljudi iz kreativnog svijeta koji nose isključivo crno.

Iako ima negativne konotacije i simboliku koja se veže uz tragične događaja, ova boja može biti neodoljiva i za svečane događaje. Kada govorimo o krojevima, možete odabrati mini crnu haljinu ako želite posebno zablistati tijekom večernjeg izlaska s prijateljicama ili na vjenčanju.

Mini crna haljina u kombinaciji sa sandalama na petu bit će idealan odabir ako želite stvoriti glamuroznu kombinaciju. Za dnevne outfite predlažemo crnu oversized haljinu koja će se savršeno uklopiti na ‘chunky sandale’ ili nezaobilazne japanke na platformu. Crne haljine možete osvježiti raznim modnim detaljima poput statement nakita ili svilenih marama koje su ovog ljeta veliki hit. Završni detalj su velike pletene torbe jer su praktične, a istovremeno i trendi. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o klasik haljinama. U nastavku izdvajamo 7 savršenih crnih haljina.

crna haljina
baum und pferdgarten
haljina
COS
haljina
Ganni
haljina
MONKI
haljina
Nanushka
haljina
rotate birger christensen
crna haljina
Zara

Foto: Instagram, Rotate Birger Christensen, COS, Ganni, MONKI, Nanushka, Baum und Pferdgarten, Zara

Učitati još
Zatvori