Nova COS kolekcija je spoj minimalizma i upečatljivih detalja za svaki dan
Nova COS kolekcija je spoj minimalizma i upečatljivih detalja za svaki dan

Nova COS kolekcija je spoj minimalizma i
upečatljivih detalja za svaki dan

Međusezonsko razdoblje je možda najteže za kreirati garderobu. Hladno je, a istovremeno smo željni novih proljetnih komada pa ne znamo kako sve iskombinirati. Igrati na sigurno je najbolja opcija, a to možete ulaganjem u minimalističke komade koji se mogu nositi uvijek.

U tom smislu stvarate bazne komade oko kojih je jednostavno graditi modnu priču. Osim toga, recept za dobar zimski outfit osvježen pokojim proljetnim komadom je slojevito slaganje kombinacija. Kako bismo vam olakšali slaganje međusezonskog outfita, izdvajamo najljepše detalje iz nove COS kolekcije koju možete nositi svaki dan.

Minimalizam s dozom pomaka je igra na sigurno

COS je skandinavski modni brend koji koketira s minimalizmom, ali i pokojim vibrantnim komadom. Njihovi krojevi i materijali su besprijekorni i uvijek ih se isplati imati. Savršen su odabir za oni koji imaju propisani dress code kao i za sve koji vole vječne modne detalje. Njihova estetika je prepoznatljiva, a geometrijski krojevi i uzorci detalj od kojeg ne odstupaju.

Ako se ne želite slijepo držati trendova, onda je ovaj brend odličan odabir s kojim ćete osvježiti garderobu. Dominiraju neutralni tonovi, a svako toliko se nađe i vibrantan komad u upečatljivoj nijansi koja je u trendu. Ove zime su imali narančastu clutch torbicu od umjetnog krzna za kojom su poludjele fashionistice diljem svijeta.

Nova kolekcija se može kreirati na sve

Nova kolekcija je također minimalistička, a materijal koji dominira je traper. Već smo pisali o mini trendu jeans na jeans, a COS u ponudi ima savršene traper komade. Osim toga, njihove majice, pletiva i veste su dugoročna investicija i možete ih nositi sada, ali i početkom proljeća.

Bijela oversized košulja s naglašenim ovratnikom je komad koji uvijek treba imati, a COS u ponudi ima savršene bijele košulje. Što god odabrali, sigurni smo kako će se dobro uklopiti u vašu garderobu. U nastavku izdvajamo najljepše komade iz nove COS kolekcije.

cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos

Foto: Instagram (@emitaz, @vikyandthekid, @mariegilliot), COS.

Učitati još
Zatvori