Copenhagen street style fotke će vas inspirirati za maštovite kombinacije
Copenhagen street style fotke će vas inspirirati za maštovite kombinacije

Copenhagen street style fotke će vas
inspirirati za maštovite kombinacije

Počeo je Tjedan mode u Copenhagenu i jedva čekamo vidjeti što su nam za novu sezonu pripremili popularni Skandi brendovi. Skandinavski brendovi su pomalo, ali sigurno postali nezaobilazni kada pričamo o modi u cijelosti. Dokaz tome je Copenhagen Fashion Week koji stoji uz bok najjačim Tjednima mode u Europi. Na tom Tjednu mode skupi se dizajnerska krema skandinavskih brendova koji odišu posebnom estetikom.

No, osim modnih revija koje su zaista spektakularne, ono što nas uvijek oduševi je ulična moda Copenhagena. Riječ je o ljudima koji zaista imaju poseban estetski izričaj, a najvještiji su u spajanju nespojivih komada. Moda je živa i dokaz tome su fotografije na kojima se tako dobro koketira s istom. Street style je najbolji pokazatelj koliko možete biti kreativni i posebni u izražavanju vizualnog.

Copenhagen kao modna ‘it’ destinacija

Kada pričamo o najboljim street style fotografijama – svi putevi vode u Copenhagen. Skandinavci su poznati po minimalizmu, zdravom načinu života, brizi za okoliš i ostalim pohvalnim stvarima u kojima bi ih trebao kopirati cijeli svijet. No, osim toga, poznati su po specifičnom vibrantnom modnom izričaju koji tako dobro nose. Spajaju nespojive komade i kreiraju color blocking kombinacije koje izgledaju spektakularno.

Vječna su nam inspiracija kako hrabro slagati zanimljive outfite i izgledati stylish. Ove sezone ponovno smo primjetili chunky čizme, oversized jakne, kaubojske čizme i kreacije koje su nas osvojile.

Street style fotografije koje će oduševiti istinske ljubitelje mode

Posljednje vrijeme svjedoci smo ubrzane izmjene trendova i konzumacije brze mode koja je dovela do svojevrsnog zasićenja. Teško je graditi stil, ako slijepo slijedite trendove i to je sve dovelo do situacije u kojoj ljudi izgledaju slično.

Upravo zbog toga su nam fotke ulične mode iz Copenhagena osvježenje i inspiracija kako kreirati vlastiti stil i biti poseban. Da biste stvorili vlastiti stil, potrebno je biti hrabar i dobro se osjećati u onom što nosite. Inspirirajte se najboljim fotografijama na svijetu.

Foto: IMAX

Učitati još
Zatvori