Kako izgledaju prvi modni trendovi za jesen?

Kako izgledaju prvi modni
trendovi za jesen?

Iako je ljetna sezona tek započela, modni svijet je već najavio prve jesenske trendove. Uvijek korak ispred nas, modni brendovi predstavili su svoje prve kolekcije za sezonu jesen/zima 2019. u kojima se već istaknulo nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka koji će sigurno nositi status najpoželjnijih. Nakon raskošne i razigrane ljetne modne priče, jesenska sezona vraća nas jednostavnosti i eleganciji klasika, zagasitih tonova i modnih dodataka.

Iako na prvi pogled mnogo suptilniji od proljetnih i ljetnih modnih favorita, prvi jesenski trendovi jednako su efektni i neodoljivi što su potvrdile i prve jesenske kolekcije – jedna od njih je ona s potpisom poznate njemačke modne kuće Comma.

Brand Comma poznat je po elegantnim krojevima, kvalitetnim materijalima i modernom dizajnu. Svaki mjesec u trgovinu stižu nove kolekcije koje se međusobno nadopunjuju. Comma nudi odjeću koju žene mogu nositi u svim prilikama, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, za sve prigode, a bogatu ponudu odjevnih komada nadopunjuju torbice i modni dodaci.

Paris, London, New York – Comma odjeća inspirirana je svjetskim modnim prijestolnicama. Neovisno je li prilika poslovna, glamurozna ili pak casual – odjeća ove modne kuće uvijek je nešto posebno. Odjeća prvenstveno europske proizvodnje oduševljava svojom ženstvenošću. Što je poznata modna kuća pripremila za jesen ispred nas?

NOVA COMMA KOLEKCIJA NAJAVILA JESENSKU SEZONU

Prvi trendovi za sezonu jesen/zima 2019. u najnovijoj Comma kolekciji istaknuli su efektne odjevne komade koji će izgledati odlično spojeni zajedno, ali i u kombinaciji s već postojećom jesenskom garderobom kojoj ćemo se vratiti s posljednjim ljetnim danima. S naglaskom na ženstvenost, dodatkom životinjskih uzoraka i sportskim stilom, Comma kolekcija za nadolazeću sezonu istaknula je četiri ključna trenda.

The new middle je sofisticirana modna priča koja se poigrava s krojevima i stvara nove siluete, dok Colour play trendi donosi svježu kolorističku priču koji stvaraju nove kombinacije boja i raskošni uzorci. Ugodni materijali nalaze se u središtu Feel Good trenda, dok je Storytelling Fabrics trend usmjeren na kombinacije materijala s istaknutim teksturama – mekani samt i luksuzna koža kombiniraju se s materijalima poput umjetnog krzna i pletiva.

Fokus na prirodu ono je što povezuje sva četiri trenda. Zemljani tonovi, prirodni materijali i životinjski uzorci su zajednički elementi protkani kroz cijelu kolekciju. Dodatnu dozu trendova i efektnih komada pronaći ćemo i u prvim jesenskim modnim dodacima s Comma potpisom. Šarene marame, efektan nakit i klasično remenje s istaknutom kopčom, sve je što nam treba kako bismo začinili jesenski look. Izbor najboljih modela iz Comma kolekcije za jesen koje ćete odmah poželjeti dodati u svoju shopping košaricu i garderobu, donosimo u nastavku.

Foto: Comma

Preporuka

Zatvori