Jednostavne poslovne kombinacije za proljetne dane s kojima ne možete pogriješiti

Jednostavne poslovne kombinacije za proljetne dane s kojima ne možete pogriješiti

Još jedan vikend je proletio prije nego smo uspjeli zastati i shvatiti da je počeo, a ispred nas je novi radni tjedan koji mnoge od nas vraća užurbanom tempu i brojnim obavezama koji će ostavljati malo slobodnog vremena za odmor. Kako bismo maksimalno iskoristili svaki slobodni trenutak i bitno olakšali jutarnje spremanje, jedna od najjednostavnijih i najpraktičnijih stvari koju možemo dodati svojoj nedjeljnoj rutini je planiranje odjevnih kombinacija.

POSLOVNE KOMBINACIJE ZA NOVI RADNI TJEDAN

U potrazi za savršenom outfit inspiracijom, zavirili smo na Instagram profil @cocobeautea iza kojeg se nalazi uvijek dotjerana i elegantna modna influencerica Hannah. S nevjerojatnom lakoćom i uz pomoć tek nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka, Hannah spaja elegantne klasike, ležerne basic modele i nove trendove kako bih stvorila istovremeno elegantne i udobne kombinacije primjerene gotovo svakoj poslovnoj sredini, izuzev, naravno, poslovnih okruženja koja nameću stroga pravila odijevanja ili zahtijevaju nošenje uniforme.

Što spojiti zajedno i kako izvući maksimum iz poslovne garderobe? Od ležernih poslovnih kombinacija koje započinju omiljenim parom traperica do klasika poput blejzera, bijele košulje ili odijela, spoj jednostavnih krojeva i neutralne palete boja uvijek će ponuditi kombinacije koje će odgovoriti na izazov savršeno poslovnog looka

Ipak, kombinacije nekoliko omiljenih komada s vremenom će postati predvidljive i nimalo uzbudljive. Polica s modnim dodacima tada će donijeti savršeni začin našim omiljenim komadima. Nekoliko dovitljivih odabira u trenu će transformirati i najjednostavniju poslovnu kombinaciju, istovremeno zadržavajući njezin elegantni izgled i poslovni karakter. Zlatni nakit i torbe ili cipele ukrašene trendi detaljima začinit će crno-bijele kombinacije, još uvijek najpopularnije u poslovnom svijetu. Jednaki efekt pronaći ćemo i u kariranom ili točkastom uzorku koji će igrom linija ili s dozom šarma razbiti monotoniju poslovnog ormara.

Dozu inspiracije za nedjeljno planiranje poslovnih kombinacija koje će svakodnevicu učiniti mrvicu jednostavnijom, a jutarnje spremanje bezbolnijim, pronađite u nastavku.

Foto: Instagram (@cocobeautea)

Učitati još
Zatvori