Spoj proljetnih klasika i trendova kao savršena outfit inspiracija za novi radni tjedan

Spoj proljetnih klasika i trendova kao savršena outfit inspiracija za novi radni tjedan

Prvi proljetni dani donijeli su nove modne trendovi i modele koji su osvježili našu garderobu i svakodnevni look. Ipak, iz dana u dan, ponekad je teško pronaći inspiraciju za dnevne kombinacije u kojima ponajprije tražimo udobnost što je jedan od razloga zbog kojih se uvijek vraćamo istim komadima. Kako izvuči najbolje iz proljetnih klasika i modnih favorita i svaki dan kreirati istovremeno udobne, ali i elegantne i efektne kombinacije u kojima ćemo se osjećati odlično?

DNEVNE KOMBINACIJE KOJE SPAJAJU PROLJETNE KLASIKE I TRENDOVE

Početak radnog tjedna vraća nas poslovnom dijelu naše garderobe kojim uvijek vladaju oni najjednostavniji i najklasičniji odjevni komadi i modni dodacima. Osjećaj monotonije u svakodnevnim poslovnim kombinacijama poznat je mnogima, a tek nekoliko malih stilističkih trikova i pomaka bit će dovoljno da probudite svoju kreativnost i svako jutro kreirate kombinaciju s kojom ćete biti zadovoljni.

Uz poslovne klasike i basic modele koji se uvijek iznova ističu kao savršeni početak dnevnih kombinacija, novi trendovi odličan su način da osvježite svoje poslovne modne favorite, ali istovremeno zadržite njihovu eleganciju. Jednostavni za kombiniranje, poslovni klasici odlično će izgledati u spoju s novim trendi nijansama i uzorcima, siluetama i teksturama kojih ne nedostaje u proljetnoj sezoni.

Boje su jedan od najjednostavniji i najefektnijih načina da začinite svaki look, a kao favoriti za poslovne kombinacije istaknut će se pastelne i zemljane nijanse iz raskošne proljetne palete. Baš poput boja, uzorci donose moderni pomak poslovnoj garderobi, a među onim najelegantnijim i najdecentnijim koji će se lako uklopiti u svako garderobu ovog proljeća istaknuli su se uzorak lanca i šarmantni točkasti uzorak. Kada govorimo o siluetama i teksturama, proljetni trendovi istaknuli su nekoliko odličnih ideja kako uz pomoć omiljenih proljetnih klasika i unutar neutralne palete boje kreirati moderan look. Oversized blejzer začinit će i najjednostavnije poslovne kombinacije, dok će prvi laneni modeli, tanko pletivo, plisirane suknje i haljine te modni dodaci od prirodnih materijala poput bambusa, drva i konopa stvoriti igru tekstura unutar elegantnog dnevnog looka.

Uz nekoliko stilističkih trikova, kao inspiraciju za radni tjedna ispred nas izdvojili smo i nekoliko odličnih outfit ideja s profila @cgrabowska iza kojeg se nalazi poljska modna influencerica Claudia Caulfield. Klasici s modernim pomakom i neutralni tonovi njezini su modni favoriti. Ipak, Claudia uvijek uspijeva izvuči ono najbolje iz njih i transformirati ih u uvijek elegantne i jednostavne, ali i efektne i nove kombinacije. Dozu inspiracije pronađite u  nastavku.

Foto: Instagram (@cgrabowska)

Učitati još
Zatvori