Čizme s kojima ćemo zakoračiti u jesensku sezonu

Čizme s kojima ćemo zakoračiti
u jesensku sezonu

Iako je trenutačno jako teško zamisliti da ćemo ikad više stopala uvući u konkretan par obuće, i prije nego što se okrenemo prve će jesenske kiše to od nas zahtijevati. Brendovi to jako dobro znaju tako da se police sa odjećom sa sniženja sve više prazne i zamjenjuju s jesenskim komadima. Samo kratak pogled na nove kolekcije donosi jasan uvid u nove trendove. Znamo kakve ćemo kombinezone nositi, da je u fokusu košulja-haljina i salonke s otvorenom petom, a već su se kristalizirali i drugi modeli obuće.

Čizme za novu jesen

Čizme i gležnjače su nezaobilazni jesenski komadi s kojima ćemo sigurno ušetati i u blagu zimu. Trendovi su se nazirali još na proljeće, ali sad su definitivno potvrđeni. Među njima su među najglasnijima kaubojke koje se u kolekcijama pojavljuju u raznim oblicima – visoke, niske, lakirane, od brušene ili klasične kože, crne, bijele, crvene, smeđe, izvezene, da ne nabrajamo dalje. Nakon nekoliko godina zatišja, iz ormara izvucite par koji ste čuvali za neka druga vremena ili izaberite nešto novo iz trgovina.

Zara

Na zimu smo pak vidjeli novopronađenu ljubav prema klasičnim martama. Visoke i ravne čizme na vezanje pretapat će se i u vojničke modele, no jasna je inspiracija poznatim Dr. Martens modelom i naglašenim gumenim potplatom. Tražite li ipak elegantniju i ženstveniju varijantu, onda vas na policama čeka prava poslastica – kožne čizme na petu u stilu 60-ih. Crne, bijele, crvene, bež, s blok petom i zaobljenim vrhom bit će divno gledati na midi haljine i suknje.

U nastavku smo izdvojili novitete koje možete kupovati odmah i spremno dočekati jesen.

Čizme do koljena u stilu 60-ih

Zara

Mango

Mango

Uterque

Kaubojke

Mango

Mango

Golden Goose (farfetch.com)

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Zara

Zara

Zara

Givenchy (farfetch.com)

Alberta Ferretti (farfetch.com)

Gianvito Rossi (netaporter.com)

Massimo Dutti

Bershka

Truffle Collection (asos.com)

Ravne čizme u Dr. Martens stilu

Pull & Bear

Bershka

Asos

Stradivarius

Asos

Proenza Schouler (netaporter.com)

Asos

Pull & Bear

Foto: Instagram, Pull & Bear, Farfetch, Net-a-Porter, Mango, Zara, Stradivarius, Bershka, Uterque, Asos, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori