Pogledajte modele čizama na vezanje koji se nose i ove sezone
Pogledajte modele čizama na vezanje koji se nose i ove sezone

Pogledajte modele čizama na vezanje
koji se nose i ove sezone

Zima je godišnje doba u kojem je potrebno uložiti u statement komade kako biste složili slojevite kombinacije. Zima je u znaku razigranih outfita u kojima ćete biti zamijećeni. Iako svjedočimo brzim izmjenama trendova na tjednoj bazi, ponekad jednostavno želimo imati vječan komad. Kada govorimo o klasik komadima, posebno bismo izdvojili čizme. Riječ je o detalju bez kojeg ne možemo zamisliti dobru zimsku kombinaciju. Model koji će se nositi ove zime su čizme na vezanje.

Čizme na vezanje kao klasik s dozom trendi estetike

Čizme na vezanje su modni detalj koji je praktičan i udoban. Možemo ga zamisliti na sve kombinacije, a kako pomoću njega složiti outfite saznajte u nastavku. Kada govorimo o modelima čizama, posebno bismo izdvojili sportske modele s gumenim dnom koji se mogu nositi za dnevne, ali i sportske kombinacije. Riječ je o udobnim čizmama koje su idealan odabir za hladne dane i modni detalj koji će posebno osvježiti vaše outfite. S druge strane ako pak želite profinjene čizme na vezanje, u ponudi su modeli s visokom petom koji su odličan odabir za večernje varijante.

Ove čizme možete kombinirati na sve, a posebno ih predlažemo kombinirati na duge haljine. Haljina i čizme su stylish kombinacija s kojom nikad nema greške. Za dnevni outfit čizme na vezanje možete kombinirati na traperice, oversized bijelu košulju i puffer jaknu. Ove zime u modi su i cargo hlače koje će se lijepo uklopiti s ovim modelom čizama. Predlažemo da uložite u čizme u boji koje će biti it detalj, no nećete pogriješiti ako odaberete i neku zagasitiju boju koja paše na sve.

U nastavku izdvajamo najljepše modele čizama iz aktualne ponude.

Učitati još
Zatvori