City Mix & Match: Novo izdanje male crne haljine

City Mix & Match: Novo
izdanje male crne haljine

@darjabarannik

Jedan od onih vječnih komada koji nikada ne izlaze iz mode je mala crna haljina. Koji su najpoželjniji novi modeli i kako ih nositi? Savršena doza outfit inspiracije već vas čeka na stranicama City Mix & Matcha, a najbolje modele koje možete dodati u svoju garderobu pronašli smo u shopping centrima City Center one i izdvojili u nastavku.

Mala crna haljina u 6 modela za 2020.

Osim onih klasičnih, svaka nam sezona donosi i brojne inovativne modele. Prema najnovijem modnom diktatu u fokusu su haljine nadahnute sakoima, kožni modeli, ali i one upotpunjene popularnim puf rukavima. Kako nam dolazi vrijeme slavlja, nezaobilazne su teksture posute šljokicama, fliterima, lame nitima… Za ležernu eleganciju najbolji je preklopni, lepršavi model čija je površina ukrašena sjajnim lame nitima. Posebni šarm daje mu i igra prozirnih i neprozirnih dijelova.

C&A 229kn

Jednostavan retro komad zvonolikog kroja i dugačkih puf rukava učas je postao izrazito chic uz asimetrične nizove srebrnih flitera na rukavima. Za savršen sklad, outfit upotpunite blještavim ukosnicama, a na noge obujte visoke čizme.

H&M 249kn

Koža je obilježila sezonu pa ako još nemate, svakako nabavite i malu kožnu haljinu koja će jednako dobro funkcionirati u svakodnevnim, ali i svečanim lookovima, ovisno o detaljima koje koristite. Tako je za svaki dan isfurajte uz, primjerice, ravne čizme, ruksak i kaput, a navečer u spoju s visokim potpeticama, malenom torbicom i bundom.

Mango 349,90kn

Svoju glamuroznu stranu naglasite fantastičnom smoking-haljinom atraktivne, blještave teksture, koja kombinira i satenske elemente. Najbolji modni partneri bit će joj guste crne hulahupke, lakirane salonke i torbica u mikro izdanju.

Zara 499,90kn

Klasika je uvijek na cijeni, pa tako i ovaj model haljine bez rukava koja prati liniju tijela i naglašava ženstvenost prozirnim elementima. Njezina damska dužina ispod koljena idealna je za besprijekornu eleganciju, baš kao i dodaci koji joj neodoljivo pristaju, poput dugačkih rukavica i krznene stole.

Orsay 299,90kn

Još jedan model nadahnut vječnim sakoom na dvoredno kopčanje, rezultirao je inovativnim dizajnom, čiju tamnu površinu savršeno upotpunjuju upečatljivi zlatni gumbi. Stylish look zaokružite decentnim nakitom, visokim potpeticama i crvenim ružem.

New Yorker 159kn

Foto: Instagram, Press

Učitati još
Zatvori