Zarine nove cipele na mašnu su predmet žudnje
Zarine nove cipele na mašnu su predmet žudnje

Zarine nove cipele na mašnu su
predmet žudnje

Svako toliko izađe neki novi trend za kojim svi polude i žele ga imati. Posljednje vrijeme se to odnosi na cipele Amina Muaddi. Riječ je o cipelama prepoznatljive estetike za kojima su poludjele žene diljem svijeta. Uglavnom su slingback modeli na špic s detaljima poput mašnica ili štrasa, a materijali su baršunasti ili koža u kombinaciji s vinilom. Model na mašnu je osvojio streetstyle scenu, a ima par dana možete ih nabaviti i u Zari. Iako je počelo sezonsko sniženje, Zara je dobila i dio nove kolekcije cipela u koje smo se naprosto zaljubili.

Cipele na mašnu za večernje ljetne kombinacije

 

Ljeto je u znaku razigranosti i vibrantnih kombinacija i jedva smo ga dočekali. U tom smislu biramo karakterne i nosive modele koji će na pravi način osvježiti naše kombinacije. Cipele na mašnu u kelly zelenoj i boji lavande su modni dodatak koji nas je na prvu osvojio. Ove cipele možemo zamisliti za svečane i večernje ljetne kombinacije. Sezona je događaja, evenata i vjenčanja i u tom smislu se isplati uložiti u cipele koje će podići svaku kombinaciju. Stoga, ako ne znate što obući na sljedeću prigodu, ove cipele su idealan odabir. Predlažemo ih kombinirati na midi haljine u sinergiji s IT mini torbicom i statement nakitom.

Osim toga, ove sezone nose se prirodni materijali, a posebno bismo izdvojili bojani lan. Laneno odijelo u boji je odličan odabir za bilo koju svečanu prigodu jer je riječ o stylish, a ugodnom komadu. Cipele na mašnu će biti završni touch lanenom odijelu u boji. Modni naglasak je na color blocking kombinacijama, pa upravo zato laneno odijelo u narančastoj boji će se odlično složiti na cipele boje lavande. Zaigrajte se na pravi način s modnim komadima i stvorite outfite u kojima ćete biti primijećeni. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o IT cipelama.

Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori