U Zaru su stigle cipele na platformu koje neodoljivo podsjećaju na Versace model
U Zaru su stigle cipele na platformu koje neodoljivo podsjećaju na Versace model

U Zaru su stigle cipele na platformu koje neodoljivo podsjećaju na Versace model

Kada govorimo o modnim trendovima i novitetima možemo zaključiti kako je ova godina bila vrlo zanimljiva. Naime, nakon dugo vremena izašli smo iz ere minimalizma, a visoke modne kuće su nam priredile razne novitete. Kako bi modna industrija išla u korak s vremenom, potrebna je određena prilagodba, ali i vraćanje starim trendovima. Retro je aktualniji nego ikada, a utjecaj pop kulture, filmova i serija itekako vidljiv. U tom smislu smo iz elegantnih sandala na tanke remenčiće ove sezone uskočili u popularne cipele na platformu. Model, koji nam je najviše ‘zapeo za oko’ je onaj modne kuće Versace, a napokon ga je Zara dobila u svojoj novoj ponudi.

Cipele na platformu su IT komad sezone

Riječ je o cipelama koje su se nosile u devedesetima, a bude nam asocijacije na Spice Girls bend, koji se ponovo okuplja i estetiku za koju smo mislili kako se neće vratiti. Osim modne kuće Versace, popularne platforme došle su i u Valentino modelu, a mi se nikako nismo mogli odlučiti koje su nam ljepše. Versace model dolazi u obliku satenskog materijala i sjajnog remena koji se veže oko noge. Zara ga je vjerodostojno pogodila i to u dvije boje. Nezaobilaznoj ružičastoj, koja je definitivno boja godine i bež neutralnoj nijansi.

Bež nijansa je odličan odabir za vjenčanja ili svečane prigode koje zahtijevaju nešto neutralnije boje, dok su ružičaste idealan odabir za odvažne i vibrantne kombinacije. Predlažemo ih nositi na nadolazeće evente, svečane događaje i večernje izlaske. Bilo da je riječ o vjenčanju ili izlasku s prijateljicama, ove cipele će svaku kombinaciju učiniti glamuroznom. Visina potpetice ide preko 12 cm, a platforma omogućava stabilnost i udobnost. Moramo priznati kako su nam posljednje dvije godine nedostajale efektne kombinacije večernjeg tipa, stoga jedva čekamo nositi ovaj upečatljivi komad. Cipele su dostupne na Zarinom web shopu i odabranim trgovinama u Hrvatskoj.

zara
zara
platforme
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori