Spice Girls se ponovno okupljaju, ovaj put sudjeluje čak i Victoria
Spice Girls se ponovno okupljaju, ovaj put sudjeluje čak i Victoria

Spice Girls se ponovno okupljaju, ovaj
put sudjeluje čak i Victoria

Vraćaju se Spajsice! Naime, nakon što je Victoria Beckham odradila jedne spontane karaoke, objavljeno je kako se Spice Girls ponovno okupljaju. One su, podsjećamo, imale britansku turneju. Tada su se okupile sve osim Posh, odnosno Victorije. Prije toga, pak, sve su zajedno nastupale na Olimpijskim igrama u Londonu.

Ovog puta Spice Girls se ne okupljaju zbog koncerta ili turneje nego zbog dokumentarca o njima. To će biti prvi put nakon 2012. godine da su sve Spajsice na okupu. Projekt dokumentarca je tek pokrenut, a iza njega stoji tim zaslužan za Netflixov film o Michaelu Jordanu „The Last Dance“, koji je osvojio i Emmy.

„Redatelj i cijeli koncept snimanja su jako, jako dobri. Stvarat ćemo vlastitu viziju s njima“, rekla je Mel B tijekom gostovanja na jednoj australskoj televiziji, prenosi Metro. Još nikakvi detalji o samom dokumentarcu nisu objavljeni, ali on dolazi baš na vrijeme za 25 godišnjicu njihovog filma Spice World.

Šuška se i da bi Spajsice mogle dobiti mjesto na festivalu Glastonbury 2023. godine. One bi tamo trebale „popuniti“ jedan od najprestižnijih termina, tzv. „legends sloth“. Samo neke od legenda koje su prije njih nastupile su Kylie Minogue, Lionel Richie, Dolly Parton, Kenny Rogers i mnogi drugi.

S obzirom na to da se svi stari trendovi vraćaju, ne treba čuditi ni njihovo ponovno okupljanje. Baš sve ono što su popularizirale, poput platformi, ponovno se vratilo u modu i ne vidimo da će uskoro prestati biti in.

Osim modnih, one su postavljale i beauty trendove. Naravno i oni su se vratili. Jedan od najvećih make up trendova 2022. godine su ruževi kakvi su se nosili kada su Spajsice bile na vrhuncu svoje slave. To su tamno crvene i smeđe nijanse. Također, tu su i usne iscrtane takvim tamnim olovkama, dok je sredina usnica svjetlija i nikako u pitanju nisu mat ruževi.

FOTO: Profimedia

Učitati još
Zatvori