Jesenske cipele na petu u kojima ćete moći provesti cijeli dan

Jesenske cipele na petu u kojima ćete
moći provesti cijeli dan

Jesen i zima su vrijeme kad čizme u sve raznovrsnijoj i razigranijoj paleti suvereno vladaju ulicama. Ipak, poslovno okruženje i lijepo vrijeme će i za svježih jesenskih i zimskih dana iz ormara izmamiti omiljene parove niskih cipela i najudobnije parove cipela na petu. Ove sezone udobne cipele na petu u kojima ćete rado provesti cijeli dan lakše je naći no ikad jer trendovi su nametnuli niže i punije pete koje su osvojile čak i najveće skeptike i ljubiteljice tenisica.

Jesenske cipele s udobnom potpeticom

Istovremeno dovoljno elegantne da budu prigodne za svakodnevni odlazak na posao i najformalnije poslovne evente te dovoljno udobne da par rezervnih cipela možete ostaviti kod kuće i da ih poželite nositi kao dio ležerne vikend uniforme, cipele s udobnom petom su jedan od najboljih jesenskih modela koje možete poželjeti unutar svoje garderobe.

Dear Frances

Od klasičnih salonki do trendi modela s četvrtastim vrhom i elegancije blago zašiljenog vrha, udobna i elegantna potpetica različitim siluetama donosi savršeni spoj stabilnosti i efektnog izgleda s daškom retro elegancije. Osim različitih silueta koje ih krase, cipele na petu koja je udobna i elegantna raznolikost su pronašle i u decentnim dekorativnim detaljima.

Uz neutralne klasike, paletu cipela na petu ove će jeseni obilježiti i nijanse bež boje te smeđi i plavi tonovi. Popularni će biti i modeli koji spajaju uvijek privlačan kontrast bijele ili bež i crne boje. Od dekorativnih detalja kao trendi izbor nametnuli su se tanki remenčići, kopče od kornjačevine i prošivi.

Izbor najboljih modela najudobnijih jesenskih cipela na petu iz ponude high street i high end brendova donosimo u nastavku.

Roger Vivier
Dear Frances
Dear Frances
Uterqüe
Massimo Dutti
Uterqüe
Uterqüe
Roger Vivier
Massimo Dutti
Roger Vivier
Dear Frances
Gianvito Rossi
Manolo Blahnik
Loewe
Manolo Blahnik
Roger Vivier

Foto: Instagram, Dear Frances, Massimo Dutti, Uterqüe

Učitati još
Zatvori