Poslovne kombinacije za chic tjedan pred nama

Poslovne kombinacije za chic
tjedan pred nama

Proljeće je pred vratima, što znači da je sada savršeno vrijeme za veliku transformaciju garderobe. Tople i teške kapute zamijenit će ženstveni i lagani baloner, visoke čizme svoje će mjesto prepustiti klasičnim cipelama, dok će statement pletivo svoju ulogu najefektnijeg topa prepustiti raskošnim bluzama i košuljama. Iako će trendi komadi za ležerne kombinacije i posebne prilike biti oni koji će prvi privlačiti naš pogled u omiljenim modnim trgovinama, poslovni komadi oni su u kojima ćemo provesti najviše vremena zbog čega im moramo posvetiti ne samo najviše prostora u garderobi, već i najviše pažnje tijekom njihovog odabira.

S prvim proljetnim trendovima koji su naglasak stavili na efektne detalje, raskošne boje te istovremeno ležerne, ženstvene i trendi odjevne komade, stigli su i prvi trendovi za poslovnu garderobu i najavili uzbudljivu modnu sezonu čak i unutar poslovne garderobe zbog čega će svakodnevne kombinacije za užurbane i radne dane izgledati privlačnije i efektnije no ikad.

EFEKTNE POSLOVNE KOMBINACIJE ZA PROLJEĆE

U posljednjih nekoliko godina pravila poslovnog odijevanja bitno su se promijenila, a pomaknute granice ostavile su prostora za sve kreativnije i privlačnije kombinacije u kojima su svoje mjesto pronašli ne samo oni poznati poslovni klasici poput odijela i bijele košulje, već i neki novi modni favoriti koji su istovremeno nosili dozu elegancije, ali i moderni pomak koji je svaki poslovni look činio zanimljivijim. Kako sa stilom zakoračiti u novu poslovnu garderobu?

Početak proljetne sezone uvijek donosi povratak laganijim materijalima, ali i raskošnijim trendovima što ćemo lako primijeniti i unutar poslovnog ormara i outfita. Igra silueta i klasičnih krojeva, neutralne palete boja i trendi detalja još jednom će biti savršena formula za poslovne kombinacije koje će istovremeno biti primjerene za svako poslovno okruženje (izuzev onih sa strogo propisanim pravilima ili uniformama), ali i vizualno privlačne.

I dok su proljetne kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova istaknule nove modele hlača i midi suknja, bluza i blejzera, dnevnih haljina i cipela s udobnom potepicom koji će odigrati ključnu ulogu u našoj poslovnoj garderobi za proljetnu sezonu, mi vam u nastavku donosimo  dozu outfit inspiracije za poslovne kombinacije koje izgledaju nevjerojatno dobro.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori