Pronašli smo chic jesenske komade za sve buduće mame
Pronašli smo chic jesenske komade za sve buduće mame

Pronašli smo chic jesenske komade
za sve buduće mame

Kako najpametnije iskombinirati već postojeće komade i kupiti samo minimalno za figuru koja se mijenja iz mjeseca u mjesec, pitanje je koje muči svaku trudnicu. Kupovati bezbroj komada koji će ubrzo biti preuski ili premali nije nikome na pameti. Kad je u pitanju odjeća za trudnice, treba kupovati multifunkcionalne komade koje ćete moći nositi i nakon trudnoće.

Komadi koje možete pronaći u jesenskoj kolekciji za trudnice

Posljednjih nekoliko godina sve je više maternity kolekcija high street brendova. Oni u ponudi imaju širok izbor stylish komada koji prate trendove, a prilagođeni su trudničkoj figuri. Nakon divnih ljetnih haljina, bluza i sandala, ove jeseni odjeća za trudnice zbilja je pristupačna, praktična, a izgleda chic.

Najljepša odjeća za trudnice ove sezone

Od cozy pletenih majica, laganih haljina u jesenskim bojama i bluza pa sve do traperica koje su kao stvorene za sve buduće mame. H&M, Sezane i Reserved ove jeseni zbilja su se potrudili budućim mamama ponuditi najbolje od matenity mode. U kolekcijama ćete tako pronaći vječne klasike poput tregerica, udobnih trenirki, pletivo, elastične haljine, kao i hlače koje možete nositi za sve prigode. U nastavku smo izdvojili najljepše komade za trudnice i novopečene mame za jesen.

Učitati još
Zatvori